Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Boros FC Raptors SC
Normal Tactiek Új
44% Balbezit 56%
71% Spel op eigen helft 29%
0 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 34.5
poor Schieten excellent
weak Passen average
poor Verdedigen average


9e minuut.
Daar is Gőcze, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Görög onderschept slim de pass. Görög speelt de bal door. Dibáczy heeft problemen om de bal te vangen. Dibáczy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Boros FC - Raptors SC 0:1

19e minuut.
Berzsenyi kopt de bal weg. Dibáczy heeft problemen om de bal te vangen. Kalina rent richting de bal. Dibáczy verovert de bal door een tackle van achteren. Dibáczy schiet op doel. Mohácsi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Berzsenyi rent richting de bal. Berzsenyi geeft een lange en hoge pass. Görög bereikt de bal nog maar net als eerste. Görög geeft een hoge lob. Sóvári heeft problemen om de bal te vangen. Mohácsi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Inworp. Lipcsei met de inworp. Szemelyácz probeert naar een medespeler te passen. Dibáczy bereikt de bal nog maar net als eerste. Dibáczy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Lipcsei is nu in balbezit. Lipcsei probeert naar een medespeler te passen. Daar is Dibáczy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dibáczy schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Lipcsei passt de bal met de wreef. Szemelyácz is nu in balbezit. Szemelyácz passt de bal zonder na te denken. Dibáczy is nu in balbezit. Dibáczy schiet op doel. Mohácsi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Görög passt de bal zonder na te denken. Daar is Dibáczy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paróczai rent richting de bal. Dibáczy onderschept slim de pass. Dibáczy schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Boros FC - Raptors SC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boros FC 72%, Raptors SC 28%.
Boros FC - Raptors SC 0:2

55e minuut.
Buitenspel voor Nádasdy. Goede buitenspelval van de verdediging. Palagyi maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Gogicz heeft problemen om de bal te vangen. Berzsenyi rent richting de bal. Berzsenyi haalt uit met een fantastische trap. Mohácsi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Boros FC - Raptors SC 0:3

57e minuut.
Gogicz met een sublieme pass. Sóvári rent richting de bal. Gőcze is nu in balbezit. Szemelyácz verovert de bal door een tackle van achteren. Szemelyácz haalt uit met een fantastische trap. Mohácsi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Gőcze, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dibáczy bereikt de bal nog maar net als eerste. Dibáczy haalt uit met een fantastische trap. Mohácsi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dibáczy maakt een snoekduik en kopt de bal. Mohácsi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Daar is Kenesei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szőnyi verovert de bal door een tackle van achteren. Szőnyi passt de bal zonder na te denken. Dibáczy is nu in balbezit. Dibáczy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Boros FC - Raptors SC 0:4

63e minuut.
Görög met een sublieme pass. Dibáczy is nu in balbezit. Dibáczy schiet op doel. Kalina probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Boros FC - Raptors SC 0:5

68e minuut.
Nádasdy probeert de bal aan de voet te houden. Görög probeert naar een medespeler te passen. Szőnyi probeert naar een medespeler te passen. Berzsenyi rent richting de bal. Berzsenyi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Szemelyácz verovert de bal door een tackle van achteren. Görög met een sublieme pass. Huszti rent richting de bal. Dibáczy verovert de bal door een tackle van achteren. Dibáczy haalt uit met een fantastische trap. Mohácsi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Kotnyek probeert naar een medespeler te passen. Berzsenyi rent richting de bal. Paróczai bereikt de bal nog maar net als eerste. Berzsenyi verovert de bal door een tackle van achteren. Berzsenyi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boros FC 69%, Raptors SC 31%.
Boros FC - Raptors SC 0:5