Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kissbé FC Csitler FC
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
38% Spel op eigen helft 62%
11 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.8 gemiddelde waardering 19.9
average Schieten poor
average Passen weak
weak Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Martineau passt de bal met de wreef. Jesenský is nu in balbezit. Illyés bereikt de bal nog maar net als eerste. Jesenský onderschept slim de pass. Jesenský haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Urbán onderschept slim de pass. Szerencsi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Urbán is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Illyés zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ipach krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Bagi is nu in balbezit. Bagi probeert naar een medespeler te passen. Jesenský bereikt de bal nog maar net als eerste. Jesenský schiet op doel. Méhes probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Glöckner geeft een lange en hoge pass. Bor is nu in balbezit. Bor geeft een hoge lob. Dióssy rent richting de bal. Dióssy geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Dióssy onderschept slim de pass. Dióssy geeft een hoge lob. Bor probeert de bal met de borst te controleren. Jesenský rent richting de bal. Jesenský draait met de bal, schiet en ... Méhes bokst de bal weg.

39e minuut.
Bagi verovert de bal door een tackle van achteren. Martineau is nu in balbezit. Jesenský is nu in balbezit. Martineau bereikt de bal nog maar net als eerste. Martineau haalt uit met een fantastische trap. Méhes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Illyés kopt de bal weg. Dióssy is nu in balbezit. Dióssy probeert naar een medespeler te passen. Martineau is nu in balbezit. Martineau schiet op doel. Méhes bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Kissbé FC - Csitler FC 1:0

43e minuut.
Illyés rent richting de bal. Illyés geeft een hoge lob. Kőhalmi kopt de bal weg. Ipach heeft problemen om de bal te vangen. Ipach haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kissbé FC 34%, Csitler FC 66%.
Kissbé FC - Csitler FC 1:0

47e minuut.
Dióssy passt de bal in één keer door. Jesenský bereikt de bal nog maar net als eerste. Jesenský passt de bal met de wreef. Martineau kan de bal niet met de borst controleren. Martineau draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kissbé FC - Csitler FC 2:0

52e minuut.
Török heeft problemen om de bal te vangen. Glöckner bereikt de bal nog maar net als eerste. Bor rent richting de bal. Glöckner onderschept slim de pass. Glöckner geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Dióssy probeert naar een medespeler te passen. Martineau rent richting de bal. Martineau passt de bal met de wreef. Jesenský bereikt de bal nog maar net als eerste. Jesenský schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Szarka raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Szegletes komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kissbé FC 42%, Csitler FC 58%.
Kissbé FC - Csitler FC 2:0