Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Raptors SC ZsozsoCarp.Team
Új Tactiek új 442
43% Balbezit 57%
65% Spel op eigen helft 35%
1 Doelpogingen 21
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
34.1 gemiddelde waardering 47.9
zeer goed Schieten solide
matig Passen solide
matig Verdedigen redelijk


11e minuut.
Kotnyek probeert de bal aan de voet te houden. Lisca bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisca speelt de bal door. Catalan is nu in balbezit. Catalan schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Raptors SC - ZsozsoCarp.Team 0:1

17e minuut.
Bolgár geeft de bal voor. Kotnyek heeft problemen om de bal te vangen. Cuthbert speelt de bal door. Votava is nu in balbezit. Votava draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Raptors SC - ZsozsoCarp.Team 0:2

19e minuut.
Chirilă rent richting de bal. Szemelyácz verovert de bal door een tackle van achteren. Szemelyácz passt de bal in één keer door. Dibáczy is nu in balbezit. Dibáczy haalt uit met een fantastische trap. Viskov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Raptors SC - ZsozsoCarp.Team 1:2

26e minuut.
Lisca speelt de bal door. Votava heeft problemen om de bal te vangen. Szabolcska is nu in balbezit. Votava verovert de bal door een tackle van achteren. Votava draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Szabolcska rent richting de bal. Szabolcska geeft de bal voor. Chirilă rent richting de bal. Chirilă geeft de bal voor. Catalan maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Niemenlehto probeert naar een medespeler te passen. Lisca bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisca passt de bal met de wreef. Votava bereikt de bal nog maar net als eerste. Votava schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Votava is nu in balbezit. Votava geeft de bal voor. Niemenlehto kopt de bal weg. Daar is Catalan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Catalan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Raptors SC - ZsozsoCarp.Team 1:3

33e minuut.
Szemelyácz is nu in balbezit. Lisca verovert de bal door een tackle van achteren. Lisca met een sublieme pass. Catalan rent richting de bal. Catalan schiet op doel. Obitz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Raptors SC - ZsozsoCarp.Team 1:4

38e minuut.
Görög bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemenlehto onderschept slim de pass. Niemenlehto speelt de bal door. Votava bereikt de bal nog maar net als eerste. Votava draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Raptors SC - ZsozsoCarp.Team 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raptors SC 57%, ZsozsoCarp.Team 43%.
Raptors SC - ZsozsoCarp.Team 1:5

48e minuut.
Cuthbert geeft een hoge lob. Bolgár verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lisca geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Votava maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Lisca met een sublieme pass. Catalan bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bolgár. Catalan roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Catalan kan niet meer verder spelen. Pytlarz komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Chirilă verovert de bal door een tackle van achteren. Chirilă met een sublieme pass. Lisca met een sublieme pass. Pytlarz is nu in balbezit. Pytlarz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Niemenlehto speelt de bal door. Cuthbert bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuthbert passt de bal zonder na te denken. Pytlarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pytlarz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Kotnyek verovert de bal door een tackle van achteren. Kotnyek geeft de bal voor. Bolgár controleert de bal met de borst. Pytlarz is nu in balbezit. Pytlarz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Niemenlehto speelt de bal door. Chirilă geeft een lange en hoge pass. Votava rent richting de bal. Votava haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Raptors SC - ZsozsoCarp.Team 1:6

84e minuut.
Kotnyek rent richting de bal. Kotnyek geeft de bal voor. Daar is Berzsenyi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calogero bereikt de bal nog maar net als eerste. Calogero geeft de bal voor. Obitz bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lisca zal de hoekschop nemen. Votava bereikt de bal nog maar net als eerste. Votava haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Bolgár kopt de bal weg. Niemenlehto bereikt de bal nog maar net als eerste. Szőnyi maakt een afschuwelijke overtreding. Szőnyi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raptors SC 74%, ZsozsoCarp.Team 26%.
Raptors SC - ZsozsoCarp.Team 1:6