Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Boros FC Beduinok
Normal Tactiek alap
41% Balbezit 59%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 24
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 40.5
slecht Schieten goed
slecht Passen goed
slecht Verdedigen redelijk


3e minuut.
Paróczai rent richting de bal. Laconi onderschept slim de pass. Laconi passt de bal zonder na te denken. Rancati bereikt de bal nog maar net als eerste. Rancati schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Paróczai geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ślęczka met de inworp. Daar is Rancati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rancati draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Mohácsi trapt de bal weg van het doel. Laconi bereikt de bal nog maar net als eerste. Laconi geeft de bal voor. Klungelig pakt Biaggio de bal. Biaggio schiet op doel. Mohácsi bokst de bal weg.

11e minuut.
Gőcze bereikt de bal nog maar net als eerste. Viola verovert de bal door een tackle van achteren. Viola passt de bal in één keer door. Rancati is nu in balbezit. Rancati haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Boros FC - Beduinok 0:1

16e minuut.
Kłus speelt de bal door. Ślęczka rent richting de bal. Ślęczka speelt de bal door. Daar is Rancati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rancati schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Boros FC - Beduinok 0:2

17e minuut.
Rancati bereikt de bal nog maar net als eerste. Kenesei bereikt de bal nog maar net als eerste. Rancati tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kenesei roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Kenesei kan niet meer verder spelen. Ruppert komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Sóvári geeft de bal voor. Inworp. Ślęczka met een snelle inworp. Rancati is nu in balbezit. Rancati haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Ağalı probeert naar een medespeler te passen. Ślęczka is nu in balbezit. Ślęczka met een sublieme pass. Biaggio is nu in balbezit. Biaggio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Boros FC - Beduinok 0:3

39e minuut.
Kłus verovert de bal door een tackle van achteren. Gőcze is nu in balbezit. Kłus tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gőcze wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Gőcze kan niet meer verder spelen. Kłus met een sublieme pass. Détári komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Ślęczka met een sublieme pass. Kłus met een sublieme pass. Rancati met een sublieme pass. Biaggio bereikt de bal nog maar net als eerste. Biaggio haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Trnka met een sublieme pass. Viola kopt de bal weg. Gogicz rent richting de bal. Biaggio onderschept slim de pass. Biaggio schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boros FC 74%, Beduinok 26%.
Boros FC - Beduinok 0:3

59e minuut.
Rancati rent richting de bal. Rancati probeert naar een medespeler te passen. Biaggio rent richting de bal. Biaggio schiet op doel. Mohácsi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Boros FC - Beduinok 0:4

64e minuut.
Viola met een sublieme pass. Ślęczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślęczka speelt de bal door. Rancati rent richting de bal. Rancati schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Laconi is nu in balbezit. Laconi passt de bal zonder na te denken. Biaggio rent richting de bal. Rancati is nu in balbezit. Rancati draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Mohácsi met een sublieme pass. Huszti kopt de bal weg. Rancati bereikt de bal nog maar net als eerste. Rancati draait met de bal, schiet en ... Mohácsi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Biaggio is nu in balbezit. Kalina onderschept slim de pass. Rancati bereikt de bal nog maar net als eerste. Biaggio is nu in balbezit. Biaggio haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Mohácsi met een harde bal richting middenveld. Ślęczka rent richting de bal. Ślęczka met een sublieme pass. Rancati is nu in balbezit. Rancati draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Sóvári bereikt de bal nog maar net als eerste. Viola onderschept slim de pass. Rancati rent richting de bal. Rancati haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Boros FC - Beduinok 0:5

85e minuut.
Huszti bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślęczka onderschept slim de pass. Ślęczka speelt de bal door. Rancati bereikt de bal nog maar net als eerste. Rancati haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boros FC 83%, Beduinok 17%.
Boros FC - Beduinok 0:5