Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BP Honvéd FC - Kispest Kissbé FC
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 26.1
poor Schieten average
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Kótai bereikt de bal nog maar net als eerste. Glöckner onderschept slim de pass. Glöckner probeert naar een medespeler te passen. Bánkuti is nu in balbezit. Bánkuti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BP Honvéd FC - Kispest - Kissbé FC 0:1

9e minuut.
Kótai probeert naar een medespeler te passen. Pánczél bereikt de bal nog maar net als eerste. Glöckner bereikt de bal nog maar net als eerste. Pánczél verovert de bal door een tackle van achteren. Pánczél schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Polényi passt de bal zonder na te denken. Dióssy bereikt de bal nog maar net als eerste. Dióssy geeft een lange en hoge pass. Bánkuti bereikt de bal nog maar net als eerste. Bánkuti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Glöckner probeert naar een medespeler te passen. Dióssy rent richting de bal. Dióssy met een sublieme pass. Bánkuti bereikt de bal nog maar net als eerste. Bánkuti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Polényi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Romanek is nu in balbezit. Kótai rent richting de bal. Romanek onderschept slim de pass. Romanek speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Glöckner passt de bal met de wreef. Romanek rent richting de bal. Romanek probeert naar een medespeler te passen. Bánkuti bereikt de bal nog maar net als eerste. Bánkuti draait met de bal, schiet en ... Jäkl verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BP Honvéd FC - Kispest 57%, Kissbé FC 43%.
BP Honvéd FC - Kispest - Kissbé FC 0:1

51e minuut.
Romanek is nu in balbezit. Romanek geeft een lange en hoge pass. Rohonczy probeert de bal aan de voet te houden. Bánkuti bereikt de bal nog maar net als eerste. Bánkuti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Rohonczy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dióssy bereikt de bal nog maar net als eerste. Dióssy passt de bal met de wreef. Bánkuti bereikt de bal nog maar net als eerste. Bánkuti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Dragóner bereikt de bal nog maar net als eerste. Bánkuti bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragóner schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bánkuti raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Romanek neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Glöckner speelt de bal door. Dióssy is nu in balbezit. Dióssy geeft een hoge lob. Bánkuti is nu in balbezit. Bánkuti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Kótai heeft problemen om de bal te vangen. Glöckner geeft een hoge lob. Kótai probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bánkuti is nu in balbezit. Bánkuti schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Polényi geeft een lange en hoge pass. Glöckner kopt de bal weg. Dióssy geeft de bal voor. Polényi rent richting de bal. Polényi geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Bánkuti krijgt zijn hoofd ertegen. Jäkl werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Na een snelle pass probeert Rohonczy de bal onder controle te krijgen. Jäkl bokst de bal weg. Bánkuti is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
BP Honvéd FC - Kispest - Kissbé FC 0:2

87e minuut.
Rohonczy geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dióssy met de inworp. Romanek bereikt de bal nog maar net als eerste. Romanek draait met de bal, schiet en ... Jäkl probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Romanek is nu in balbezit. Romanek schiet op doel. Rohonczy heeft problemen om de bal te vangen. Romanek rent richting de bal. Romanek geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BP Honvéd FC - Kispest 66%, Kissbé FC 34%.
BP Honvéd FC - Kispest - Kissbé FC 0:2