Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Raptors SC Beduinok
Új Tactiek alap
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
2 Doelpogingen 16
6 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
36.1 gemiddelde waardering 36.3
excellent Schieten good
average Passen adequate
average Verdedigen adequate


1e minuut.
Berzsenyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rancati onderschept slim de pass. Rancati passt de bal met de wreef. Biaggio bereikt de bal nog maar net als eerste. Biaggio draait met de bal, schiet en ... Obitz bokst de bal weg.

23e minuut.
Mezarcı is nu in balbezit. Mezarcı probeert naar een medespeler te passen. Biaggio rent richting de bal. Biaggio draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Bolgár de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Ðăng Khoa is nu in balbezit. Szemelyácz onderschept slim de pass. Szemelyácz passt de bal zonder na te denken. Dibáczy is nu in balbezit. Dibáczy haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Raptors SC - Beduinok 1:0

34e minuut.
Estrada geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szemelyácz met een snelle inworp. Görög rent richting de bal. Görög geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Styczek geeft een hoge lob. Mezarcı is nu in balbezit. Kotnyek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kotnyek krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raptors SC 61%, Beduinok 39%.
Raptors SC - Beduinok 1:0

49e minuut.
Kotnyek geeft een hoge lob. Szemelyácz bereikt de bal nog maar net als eerste. Laconi begaat een overtreding. Laconi krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Ślęczka met een snelle inworp. Mezarcı bereikt de bal nog maar net als eerste. Szőnyi probeert naar een medespeler te passen. Biaggio rent richting de bal. Biaggio haalt uit met een fantastische trap. Obitz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bolgár probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lipcsei de bal. Biaggio bereikt de bal nog maar net als eerste. Biaggio haalt uit met een fantastische trap. Obitz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Raptors SC - Beduinok 1:1

57e minuut.
Estrada geeft de bal voor. Biaggio bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lipcsei. Lipcsei krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Palagyi is nu in balbezit. Palagyi geeft een lange en hoge pass. Szemelyácz kopt de bal weg. Rancati bereikt de bal nog maar net als eerste. Rancati draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Estrada geeft een hoge lob. Rancati rent richting de bal. Palagyi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rancati moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Rancati kan niet meer verder spelen. Ağalı komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Berzsenyi met de inworp. Daar is Szőnyi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szőnyi met een sublieme pass. Görög is nu in balbezit. Görög geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Ağalı rent richting de bal. Szabolcska onderschept slim de pass. Mezarcı is nu in balbezit. Ağalı rent richting de bal. Ağalı schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Estrada geeft een hoge lob. Biaggio is nu in balbezit. Biaggio met een sublieme pass. Ağalı rent richting de bal. Ağalı haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Raptors SC - Beduinok 1:2

81e minuut.
Mezarcı probeert naar een medespeler te passen. Palagyi rent richting de bal. Ağalı verovert de bal door een tackle van achteren. Biaggio rent richting de bal. Biaggio schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

87e minuut.
Llano geeft een hoge lob. Ağalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotnyek rent richting de bal. Ağalı verovert de bal door een tackle van achteren. Ağalı draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raptors SC 54%, Beduinok 46%.
Raptors SC - Beduinok 1:2