Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ZsozsoCarp.Team Boros FC
új 442 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
26% Spel op eigen helft 74%
30 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.2 gemiddelde waardering 20.5
good Schieten poor
solid Passen poor
adequate Verdedigen weak


3e minuut.
Lisca geeft een lange en hoge pass. Votava controleert de bal met de borst. Sóvári rent richting de bal. Votava onderschept slim de pass. Votava schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Huszti bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuthbert verovert de bal door een tackle van achteren. Votava is nu in balbezit. Votava draait met de bal, schiet en ... Mohácsi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ZsozsoCarp.Team - Boros FC 1:0

11e minuut.
Vaskó met een sublieme pass. Niemenlehto probeert naar een medespeler te passen. Votava is nu in balbezit. Votava draait met de bal, schiet en ... Mohácsi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ZsozsoCarp.Team - Boros FC 2:0

16e minuut.
Niemenlehto verovert de bal door een tackle van achteren. Niemenlehto passt de bal zonder na te denken. Votava bereikt de bal nog maar net als eerste. Votava draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ZsozsoCarp.Team - Boros FC 3:0

18e minuut.
Cuthbert is nu in balbezit. Cuthbert met een sublieme pass. Sóvári bereikt de bal nog maar net als eerste. Votava verovert de bal door een tackle van achteren. Votava haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ZsozsoCarp.Team - Boros FC 4:0

20e minuut.
Gőcze onderschept slim de pass. Votava verovert de bal door een tackle van achteren. Niemenlehto rent richting de bal. Votava is nu in balbezit. Votava draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Cuthbert probeert naar een medespeler te passen. Chirilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Chirilă passt de bal in één keer door. Vaskó is nu in balbezit. Vaskó haalt uit met een fantastische trap. Mohácsi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Huszti geeft de bal voor. Inworp. Cuthbert met een snelle inworp. Votava is nu in balbezit. Votava schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ZsozsoCarp.Team - Boros FC 5:0

29e minuut.
Cuthbert bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuthbert geeft de bal voor. Lisca geeft de bal voor. Votava bereikt de bal nog maar net als eerste. Votava haalt uit met een fantastische trap. Mohácsi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
ZsozsoCarp.Team - Boros FC 6:0

37e minuut.
Daar is Votava, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niemenlehto is nu in balbezit. Gőcze is nu in balbezit. Votava verovert de bal door een tackle van achteren. Votava draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Paróczai rent richting de bal. Lisca onderschept slim de pass. Lisca probeert naar een medespeler te passen. Votava bereikt de bal nog maar net als eerste. Votava haalt uit met een fantastische trap. Mohácsi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZsozsoCarp.Team - Boros FC 7:0

44e minuut.
Calogero rent richting de bal. Calogero geeft een lange en hoge pass. Votava is nu in balbezit. Votava haalt uit met een fantastische trap. Mohácsi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ZsozsoCarp.Team - Boros FC 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZsozsoCarp.Team 29%, Boros FC 71%.
ZsozsoCarp.Team - Boros FC 8:0

46e minuut.
Gőcze is nu in balbezit. Gőcze met een sublieme pass. Paróczai bereikt de bal nog maar net als eerste. Votava bereikt de bal nog maar net als eerste. Votava draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

48e minuut.
Cuthbert probeert naar een medespeler te passen. Vaskó rent richting de bal. Vaskó passt de bal in één keer door. Votava bereikt de bal nog maar net als eerste. Votava draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZsozsoCarp.Team - Boros FC 9:0

53e minuut.
Mohácsi probeert naar een medespeler te passen. Chirilă rent richting de bal. Chirilă speelt de bal door. Vaskó rent richting de bal. Vaskó draait met de bal, schiet en ... Mohácsi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Niemenlehto passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Lisca de bal. Lisca met een sublieme pass. Vaskó bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaskó haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Cuthbert rent richting de bal. Cuthbert passt de bal zonder na te denken. Kalina rent richting de bal. Vaskó verovert de bal door een tackle van achteren. Vaskó schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ZsozsoCarp.Team - Boros FC 10:0

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Feldmann komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Mohácsi trapt de bal weg. Niemenlehto kopt de bal weg. Votava is nu in balbezit. Feldmann is nu in balbezit. Feldmann haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Votava bereikt de bal nog maar net als eerste. Votava passt de bal zonder na te denken. Sóvári kan de bal niet met de borst controleren. Votava is nu in balbezit. Votava schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Cuthbert met een snelle inworp. Chirilă is nu in balbezit. Chirilă geeft de bal voor. Feldmann rent richting de bal. Feldmann haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Chirilă zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lisca heeft problemen om de bal te vangen. Lisca geeft de bal voor. Votava bereikt de bal nog maar net als eerste. Votava draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ZsozsoCarp.Team - Boros FC 11:0

87e minuut.
Calogero zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cuthbert bereikt de bal nog maar net als eerste. Gőcze begaat een overtreding. Gőcze krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZsozsoCarp.Team 24%, Boros FC 76%.
ZsozsoCarp.Team - Boros FC 11:0