Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BP Honvéd FC - Kispest Csitler FC
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
38% Spel op eigen helft 62%
17 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 21.7
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Tömöri met een snelle inworp. Zámbó bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kótai. Kótai krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Bagi rent richting de bal. Kótai onderschept slim de pass. Kőhalmi begaat een overtreding. Kőhalmi krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Kótai heeft problemen om de bal te vangen. Pánczél is nu in balbezit. Bagi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pánczél onderschept slim de pass. Pánczél haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Urbán kopt de bal weg. Dragóner rent richting de bal. Met opzet legt Ipach zijn tegenspeler op de grond. Ipach is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Dragóner wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Dragóner kan niet meer verder spelen. Zana komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Kótai rent richting de bal. Kótai passt de bal zonder na te denken. Bor heeft problemen om de bal te vangen. Pánczél bereikt de bal nog maar net als eerste. Pánczél schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Bagi is nu in balbezit. Pánczél verovert de bal door een tackle van achteren. Pánczél haalt uit met een fantastische trap. Kótai probeert de bal aan de voet te houden. Méhes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BP Honvéd FC - Kispest - Csitler FC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BP Honvéd FC - Kispest 44%, Csitler FC 56%.
BP Honvéd FC - Kispest - Csitler FC 1:0

46e minuut.
Török bereikt de bal nog maar net als eerste. Tömöri rent richting de bal. Tömöri passt de bal met de wreef. Pánczél rent richting de bal. Pánczél haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Török geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tömöri met een snelle inworp. Kótai is nu in balbezit. Kótai geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Török geeft de bal voor. Inworp. Tömöri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kótai is nu in balbezit. Kótai draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Preisinger geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Huszta met de inworp. Kótai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kótai schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Bor geeft de bal voor. Inworp. Huszta met een snelle inworp. Kótai is nu in balbezit. Kótai schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Zámbó bereikt de bal nog maar net als eerste. Kótai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kótai speelt de bal door. Kótai rent richting de bal. Kótai geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
BP Honvéd FC - Kispest - Csitler FC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BP Honvéd FC - Kispest 31%, Csitler FC 69%.
BP Honvéd FC - Kispest - Csitler FC 2:0