Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kissbé FC ZsozsoCarp.Team
Normal Tactiek új 442
42% Balbezit 58%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 35
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
26.8 gemiddelde waardering 42
weak Schieten good
weak Passen solid
weak Verdedigen adequate


1e minuut.
Chirilă rent richting de bal. Niemenlehto bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemenlehto passt de bal met de wreef. Vaskó bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaskó haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Kissbé FC - ZsozsoCarp.Team 0:1

3e minuut.
Vaskó kopt de bal weg. Klungelig pakt Lugosi de bal. Votava bereikt de bal nog maar net als eerste. Votava haalt uit met een fantastische trap. Puhl maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kissbé FC - ZsozsoCarp.Team 0:2

5e minuut.
Niemenlehto onderschept slim de pass. Niemenlehto passt de bal in één keer door. Votava rent richting de bal. Votava draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kissbé FC - ZsozsoCarp.Team 0:3

6e minuut.
Szerencsi met een sublieme pass. Glöckner is nu in balbezit. Lisca met een sublieme pass. Votava is nu in balbezit. Votava draait met de bal, schiet en ... Puhl kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Tábory rent richting de bal. Votava verovert de bal door een tackle van achteren. Votava met een sublieme pass. Vaskó bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaskó schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Cuthbert geeft een lange en hoge pass. Lisca kopt de bal weg. Vaskó is nu in balbezit. Vaskó draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kissbé FC - ZsozsoCarp.Team 0:4

12e minuut.
Martineau met een sublieme pass. Daar is Jesenský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vaskó is nu in balbezit. Vaskó draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Cuthbert rent richting de bal. Cuthbert speelt de bal door. Vaskó bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaskó haalt uit met een fantastische trap. Puhl probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kissbé FC - ZsozsoCarp.Team 0:5

20e minuut.
Daar is Votava, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tábory bereikt de bal nog maar net als eerste. Votava verovert de bal door een tackle van achteren. Cuthbert rent richting de bal. Cuthbert geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Dióssy heeft problemen om de bal te vangen. Vaskó bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaskó passt de bal zonder na te denken. Votava bereikt de bal nog maar net als eerste. Votava draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Niemenlehto is nu in balbezit. Votava rent richting de bal. Niemenlehto passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Vaskó de bal. Vaskó schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Hoelen kopt de bal weg. Niemenlehto bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemenlehto met een sublieme pass. Votava rent richting de bal. Votava schiet op doel. Puhl kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lugosi kopt de bal weg. Cuthbert speelt de bal door. Klungelig pakt Votava de bal. Votava haalt uit met een fantastische trap. Lugosi probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Vaskó met een sublieme pass. Niemenlehto is nu in balbezit. Niemenlehto geeft de bal voor. Votava rent richting de bal. Votava draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kissbé FC 89%, ZsozsoCarp.Team 11%.
Kissbé FC - ZsozsoCarp.Team 0:5

48e minuut.
Cuthbert onderschept slim de pass. Cuthbert speelt de bal door. Votava rent richting de bal. Votava draait met de bal, schiet en ... Puhl werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kissbé FC - ZsozsoCarp.Team 0:6

51e minuut.
Cuthbert kopt de bal weg. Niemenlehto speelt de bal door. Klungelig pakt Votava de bal. Votava schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kissbé FC - ZsozsoCarp.Team 0:7

53e minuut.
Lisca geeft de bal voor. Klungelig pakt Nyilas de bal. Niemenlehto bereikt de bal nog maar net als eerste. Votava bereikt de bal nog maar net als eerste. Votava haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kissbé FC - ZsozsoCarp.Team 0:8

58e minuut.
Cuthbert verovert de bal door een tackle van achteren. Cuthbert met een sublieme pass. Votava bereikt de bal nog maar net als eerste. Votava geeft een hoge lob. Vaskó springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Nyilas trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Cuthbert de bal. Szarka bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuthbert onderschept slim de pass. Cuthbert geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Tábory bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuthbert verovert de bal door een tackle van achteren. Cuthbert probeert naar een medespeler te passen. Vaskó rent richting de bal. Vaskó draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Doeltrap. Feldmann komt het veld opgelopen. Puhl trapt de bal weg van het doel. Niemenlehto kopt de bal weg. Votava is nu in balbezit. Votava haalt uit met een fantastische trap. Puhl bokst de bal weg.

78e minuut.
Feldmann probeert naar een medespeler te passen. Niemenlehto bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemenlehto passt de bal met de wreef. Votava is nu in balbezit. Votava haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Dióssy met een sublieme pass. Glöckner is nu in balbezit. Gálhidi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gálhidi krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Inworp. Lisca met de inworp. Chirilă heeft problemen om de bal te vangen. Chirilă geeft een lange en hoge pass. Cuthbert kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Glöckner probeert de bal aan de voet te houden. Lisca is nu in balbezit. Lisca geeft de bal voor. Votava rent richting de bal. Votava schiet op doel. Puhl bokst de bal weg.

90e minuut.
Nyilas kopt de bal weg. Szarka bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Niemenlehto. Niemenlehto krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kissbé FC 79%, ZsozsoCarp.Team 21%.
Kissbé FC - ZsozsoCarp.Team 0:8