Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ZsozsoCarp.Team Kissbé FC
új 442 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
20% Spel op eigen helft 80%
53 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
47.7 gemiddelde waardering 25.7
very good Schieten weak
very good Passen poor
adequate Verdedigen poor


3e minuut.
Inworp. Cuthbert zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chirilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Chirilă passt de bal met de wreef. Votava bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Puhl trapt de bal weg. Cuthbert bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuthbert geeft de bal voor. Votava bereikt de bal nog maar net als eerste. Votava schiet op doel. Puhl verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Lugosi de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZsozsoCarp.Team - Kissbé FC 1:0

8e minuut.
Cuthbert speelt de bal door. Niemenlehto is nu in balbezit. Niemenlehto passt de bal in één keer door. Catalan bereikt de bal nog maar net als eerste. Catalan haalt uit met een fantastische trap. Puhl kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Catalan bereikt de bal nog maar net als eerste. Catalan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ZsozsoCarp.Team - Kissbé FC 2:0

11e minuut.
Votava kopt de bal weg. Catalan bereikt de bal nog maar net als eerste. Votava is nu in balbezit. Catalan bereikt de bal nog maar net als eerste. Catalan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ZsozsoCarp.Team - Kissbé FC 3:0

17e minuut.
Chirilă verovert de bal door een tackle van achteren. Chirilă met een sublieme pass. Niemenlehto speelt de bal door. Votava bereikt de bal nog maar net als eerste. Votava schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ZsozsoCarp.Team - Kissbé FC 4:0

18e minuut.
Szerencsi kopt de bal weg. Catalan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Votava rent richting de bal. Catalan bereikt de bal nog maar net als eerste. Catalan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ZsozsoCarp.Team - Kissbé FC 5:0

19e minuut.
Martineau speelt de bal door. Daar is Jesenský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Votava onderschept slim de pass. Votava draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Niemenlehto onderschept slim de pass. Niemenlehto speelt de bal door. Votava is nu in balbezit. Votava schiet op doel. Na een snelle pass probeert Nyilas de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lisca met een snelle inworp. Chirilă is nu in balbezit. Chirilă geeft een hoge lob. Catalan maakt een snoekduik en kopt de bal. Puhl kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Votava bereikt de bal nog maar net als eerste. Votava draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ZsozsoCarp.Team - Kissbé FC 6:0

24e minuut.
Lisca met een snelle inworp. Niemenlehto is nu in balbezit. Niemenlehto met een sublieme pass. Catalan is nu in balbezit. Catalan schiet op doel. Puhl probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Puhl probeert naar een medespeler te passen. Martineau kopt de bal weg. Lisca speelt de bal door. Votava rent richting de bal. Votava draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Lugosi de bal. Puhl bokst de bal weg.

27e minuut.
Szarka bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuthbert verovert de bal door een tackle van achteren. Cuthbert speelt de bal door. Catalan bereikt de bal nog maar net als eerste. Catalan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Lisca met een snelle inworp. Chirilă rent richting de bal. Chirilă geeft een hoge lob. Catalan maakt een snoekduik en kopt de bal. Puhl werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZsozsoCarp.Team - Kissbé FC 7:0

31e minuut.
Lisca passt de bal met de wreef. Catalan rent richting de bal. Catalan haalt uit met een fantastische trap. Lugosi probeert de bal aan de voet te houden. Puhl probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ZsozsoCarp.Team - Kissbé FC 8:0

34e minuut.
Niemenlehto is nu in balbezit. Niemenlehto passt de bal met de wreef. Lisca probeert naar een medespeler te passen. Catalan rent richting de bal. Catalan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ZsozsoCarp.Team - Kissbé FC 9:0

36e minuut.
Calogero passt de bal in één keer door. Lisca rent richting de bal. Lisca probeert naar een medespeler te passen. Votava is nu in balbezit. Votava haalt uit met een fantastische trap. Puhl bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Szarka is nu in balbezit. Cuthbert verovert de bal door een tackle van achteren. Cuthbert probeert naar een medespeler te passen. Votava is nu in balbezit. Votava schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ZsozsoCarp.Team - Kissbé FC 10:0

40e minuut.
Cuthbert zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Niemenlehto bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemenlehto met een sublieme pass. Votava rent richting de bal. Votava haalt uit met een fantastische trap. Puhl kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZsozsoCarp.Team 19%, Kissbé FC 81%.
ZsozsoCarp.Team - Kissbé FC 10:0

49e minuut.
Daar is Szarka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niemenlehto is nu in balbezit. Niemenlehto passt de bal in één keer door. Votava heeft problemen om de bal te vangen. Votava haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Catalan heeft problemen om de bal te vangen. Catalan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Szegletes is nu in balbezit. Lisca onderschept slim de pass. Lisca geeft een lange en hoge pass. Votava bereikt de bal nog maar net als eerste. Votava schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ZsozsoCarp.Team - Kissbé FC 11:0

56e minuut.
Niemenlehto is nu in balbezit. Niemenlehto passt de bal met de wreef. Votava is nu in balbezit. Votava draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ZsozsoCarp.Team - Kissbé FC 12:0

59e minuut.
Niemenlehto kopt de bal weg. Catalan heeft problemen om de bal te vangen. Catalan passt de bal met de wreef. Votava is nu in balbezit. Votava haalt uit met een fantastische trap. Puhl kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
ZsozsoCarp.Team - Kissbé FC 13:0

60e minuut.
Niemenlehto probeert naar een medespeler te passen. Cuthbert speelt de bal door. Votava bereikt de bal nog maar net als eerste. Votava draait met de bal, schiet en ... Puhl maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Catalan is nu in balbezit. Catalan haalt uit met een fantastische trap. Puhl probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Cuthbert kopt de bal weg. Votava bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyilas rent richting de bal. Votava onderschept slim de pass. Votava draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Votava is nu in balbezit. Votava schiet op doel. Puhl probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ZsozsoCarp.Team - Kissbé FC 14:0

64e minuut.
Lisca speelt de bal door. Catalan heeft problemen om de bal te vangen. Szegletes rent richting de bal. Catalan verovert de bal door een tackle van achteren. Catalan haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Niemenlehto kopt de bal weg. Catalan rent richting de bal. Catalan passt de bal met de wreef. Daar is Votava, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Votava draait met de bal, schiet en ... Puhl verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Viskov trapt de bal weg van het doel. Catalan kopt de bal weg. Lisca geeft een hoge lob. Votava rent richting de bal. Votava draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZsozsoCarp.Team - Kissbé FC 15:0

80e minuut.
Inworp. Lisca met een snelle inworp. Niemenlehto met een sublieme pass. Votava heeft problemen om de bal te vangen. Votava draait met de bal, schiet en ... Puhl verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Votava heeft problemen om de bal te vangen. Szarka bereikt de bal nog maar net als eerste. Votava onderschept slim de pass. Votava draait met de bal, schiet en ... Nyilas probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Klungelig pakt Cuthbert de bal. Votava is nu in balbezit. Votava draait met de bal, schiet en ... Nyilas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZsozsoCarp.Team - Kissbé FC 16:0

88e minuut.
Chirilă probeert naar een medespeler te passen. Lisca is nu in balbezit. Lisca probeert naar een medespeler te passen. Catalan is nu in balbezit. Catalan draait met de bal, schiet en ... Puhl verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Votava bereikt de bal nog maar net als eerste. Votava haalt uit met een fantastische trap. Puhl probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

89e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cuthbert met de inworp. Chirilă speelt de bal door. Niemenlehto is nu in balbezit. Niemenlehto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZsozsoCarp.Team 22%, Kissbé FC 78%.
ZsozsoCarp.Team - Kissbé FC 16:0