Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Beduinok Csitler FC
alap Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
19% Spel op eigen helft 81%
39 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.1 gemiddelde waardering 21.5
goed Schieten zwak
goed Passen zwak
redelijk Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Zámbó kan de bal niet met de borst controleren. Ślęczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślęczka probeert naar een medespeler te passen. Rancati rent richting de bal. Rancati schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Biaggio is nu in balbezit. Biaggio schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Mezarcı passt de bal zonder na te denken. Rancati bereikt de bal nog maar net als eerste. Rancati passt de bal met de wreef. Biaggio rent richting de bal. Biaggio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Beduinok - Csitler FC 1:0

23e minuut.
Blaskovics probeert de bal aan de voet te houden. Wagner rent richting de bal. Ipach tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ipach krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Biaggio bereikt de bal nog maar net als eerste. Biaggio passt de bal zonder na te denken. Rancati rent richting de bal. Ślęczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślęczka schiet op doel. Méhes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rancati is nu in balbezit. Rancati haalt uit met een fantastische trap. Paal!

33e minuut.
Ślęczka kopt de bal weg. Rancati rent richting de bal. Rancati passt de bal zonder na te denken. Daar is Biaggio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Biaggio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Beduinok - Csitler FC 2:0

37e minuut.
Ślęczka geeft de bal voor. Biaggio kopt de bal weg. Daar is Bor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Biaggio is nu in balbezit. Biaggio schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Ślęczka passt de bal in één keer door. Mezarcı heeft problemen om de bal te vangen. Mezarcı passt de bal in één keer door. Biaggio bereikt de bal nog maar net als eerste. Biaggio schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Rancati de bal. Rancati draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rancati geeft de bal voor. Méhes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Laconi is nu in balbezit. Laconi passt de bal zonder na te denken. Ślęczka met een sublieme pass. Rancati is nu in balbezit. Rancati haalt uit met een fantastische trap. Méhes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Mezarcı kopt de bal weg. Klungelig pakt Bor de bal. Rancati rent richting de bal. Rancati draait met de bal, schiet en ... Méhes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Beduinok - Csitler FC 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beduinok 21%, Csitler FC 79%.
Beduinok - Csitler FC 3:0

52e minuut.
Ślęczka kopt de bal weg. Rancati bereikt de bal nog maar net als eerste. Rancati geeft een lange en hoge pass. Daar is Biaggio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Biaggio schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Preisinger heeft problemen om de bal te vangen. Rancati rent richting de bal. Rancati schiet op doel. Méhes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
MacGowan speelt de bal door. Mezarcı rent richting de bal. Mezarcı met een sublieme pass. Rancati rent richting de bal. Rancati schiet op doel. Méhes bokst de bal weg. Rancati rent richting de bal. Rancati schiet op doel. Méhes probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Laconi met een sublieme pass. Klungelig pakt Ślęczka de bal. Ślęczka geeft een hoge lob. Biaggio bereikt de bal nog maar net als eerste. Biaggio haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Klungelig pakt Ślęczka de bal. Ślęczka geeft een lange en hoge pass. Biaggio kopt de bal weg. Rancati bereikt de bal nog maar net als eerste. Rancati haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Huber geeft een hoge lob. Laconi bereikt de bal nog maar net als eerste. Huber begaat een overtreding. Huber krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Pajarito probeert naar een medespeler te passen. Daar is Huber, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mezarcı rent richting de bal. Mezarcı draait met de bal, schiet en ... Preisinger probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Biaggio rent richting de bal. Biaggio geeft een hoge lob. Rancati bereikt de bal nog maar net als eerste. Rancati haalt uit met een fantastische trap. Méhes probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Bagi is nu in balbezit. Rancati onderschept slim de pass. Rancati speelt de bal door. Biaggio bereikt de bal nog maar net als eerste. Biaggio haalt uit met een fantastische trap. Méhes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rancati bereikt de bal nog maar net als eerste. Rancati draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beduinok 17%, Csitler FC 83%.
Beduinok - Csitler FC 3:0