Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Raptors SC BP Honvéd FC - Kispest
Új Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
24% Spel op eigen helft 76%
20 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.6 gemiddelde waardering 16.2
excellent Schieten unsatisfactory
adequate Passen poor
average Verdedigen weak


4e minuut.
Klungelig pakt Szemelyácz de bal. Kótai onderschept slim de pass. Lipcsei tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lipcsei krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Doeltrap. Siti trapt de bal weg van het doel. Görög kopt de bal weg. Dibáczy rent richting de bal. Dibáczy draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Kótai verovert de bal door een tackle van achteren. Görög onderschept slim de pass. Görög met een sublieme pass. Dibáczy rent richting de bal. Dibáczy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Kótai probeert naar een medespeler te passen. Lipcsei geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Rohonczy de bal onder controle te krijgen. Dibáczy is nu in balbezit. Dibáczy draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Szemelyácz verovert de bal door een tackle van achteren. Szemelyácz passt de bal zonder na te denken. Jeny met een sublieme pass. Szőnyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szőnyi draait met de bal, schiet en ... Siti bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raptors SC 27%, BP Honvéd FC - Kispest 73%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Raptors SC - BP Honvéd FC - Kispest 0:0

49e minuut.
Dragóner heeft problemen om de bal te vangen. Dragóner geeft een hoge lob. Inworp. Szemelyácz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Görög geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Szemelyácz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szemelyácz met een sublieme pass. Klungelig pakt Jeny de bal. Dibáczy is nu in balbezit. Dibáczy haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Raptors SC - BP Honvéd FC - Kispest 1:0

55e minuut.
Kótai met een sublieme pass. Berzsenyi rent richting de bal. Berzsenyi passt de bal zonder na te denken. Dibáczy is nu in balbezit. Dibáczy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Kótai geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lipcsei zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szemelyácz rent richting de bal. Szemelyácz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Lipcsei passt de bal zonder na te denken. Berzsenyi rent richting de bal. Berzsenyi passt de bal in één keer door. Dibáczy rent richting de bal. Dibáczy draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Görög rent richting de bal. Görög speelt de bal door. Dibáczy rent richting de bal. Dibáczy draait met de bal, schiet en ... Siti werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Dibáczy schiet op doel. Doeltrap. Siti trapt de bal weg van het doel. Berzsenyi rent richting de bal. Berzsenyi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Daar is Rohonczy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dibáczy is nu in balbezit. Rohonczy begaat een overtreding. Dibáczy is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Görög komt bij de bal en schiet. Siti bokst de bal weg. Daar is Jeny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Raptors SC - BP Honvéd FC - Kispest 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raptors SC 22%, BP Honvéd FC - Kispest 78%.
Raptors SC - BP Honvéd FC - Kispest 2:0