Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kissbé FC Beduinok
Normal Tactiek alap
43% Balbezit 57%
72% Spel op eigen helft 28%
2 Doelpogingen 26
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28 gemiddelde waardering 41
average Schieten solid
weak Passen average
weak Verdedigen good


2e minuut.
Rancati verovert de bal door een tackle van achteren. Rancati met een sublieme pass. Mezarcı is nu in balbezit. Mezarcı draait met de bal, schiet en ... Lugosi probeert de bal aan de voet te houden. Puhl probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Puhl met een sublieme pass. Mezarcı kopt de bal weg. Rancati bereikt de bal nog maar net als eerste. Rancati draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Puhl trapt de bal weg van het doel. Ślęczka probeert naar een medespeler te passen. Rancati bereikt de bal nog maar net als eerste. Rancati haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Puhl trapt de bal weg van het doel. Ślęczka rent richting de bal. Ślęczka probeert naar een medespeler te passen. Mezarcı is nu in balbezit. Mezarcı draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Pajarito passt de bal in één keer door. Laconi is nu in balbezit. Dióssy begaat een overtreding. Dióssy krijgt een gele kaart. Laconi raakt geblesseerd tijdens het duel. Pajarito met een snel genomen vrije trap. Mezarcı rent richting de bal. Mezarcı haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Ślęczka speelt de bal door. Rancati rent richting de bal. Rancati passt de bal zonder na te denken. Mezarcı rent richting de bal. Mezarcı schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Ślęczka speelt de bal door. Rancati rent richting de bal. Rancati passt de bal zonder na te denken. Mezarcı rent richting de bal. Mezarcı schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Laconi kopt de bal weg. Llano is nu in balbezit. Llano passt de bal zonder na te denken. Rancati rent richting de bal. Rancati draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lugosi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mezarcı is nu in balbezit. Mezarcı haalt uit met een fantastische trap. Lugosi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kissbé FC - Beduinok 0:1

29e minuut.
Inworp. Laconi met de inworp. Pajarito geeft een lange en hoge pass. Rancati rent richting de bal. Rancati haalt uit met een fantastische trap. Puhl verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kissbé FC - Beduinok 0:2

33e minuut.
MacGowan geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Glöckner met de inworp. Martineau bereikt de bal nog maar net als eerste. Martineau draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Trnka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Klungelig pakt Tábory de bal. Ślęczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślęczka met een sublieme pass. Rancati is nu in balbezit. Rancati draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Ślęczka met een sublieme pass. Dióssy met een sublieme pass. Klungelig pakt Szerencsi de bal. Mezarcı verovert de bal door een tackle van achteren. Mezarcı schiet op doel. Puhl probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Laconi passt de bal met de wreef. Nyilas is nu in balbezit. Rancati verovert de bal door een tackle van achteren. Rancati haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kissbé FC - Beduinok 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kissbé FC 69%, Beduinok 31%.
Kissbé FC - Beduinok 0:3

48e minuut.
Laconi geeft de bal voor. Szarka heeft problemen om de bal te vangen. Mezarcı rent richting de bal. Mezarcı haalt uit met een fantastische trap. Nyilas probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Ślęczka verovert de bal door een tackle van achteren. Ślęczka geeft een hoge lob. Mezarcı rent richting de bal. Mezarcı schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kissbé FC - Beduinok 0:4

56e minuut.
Dióssy met een sublieme pass. Llano rent richting de bal. Llano met een sublieme pass. Mezarcı rent richting de bal. Mezarcı draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rancati is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Martineau bereikt de bal nog maar net als eerste. Kebab onderschept slim de pass. Kebab speelt de bal door. Mezarcı bereikt de bal nog maar net als eerste. Mezarcı haalt uit met een fantastische trap. Puhl probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Ślęczka kopt de bal weg. Rancati is nu in balbezit. Met opzet legt Dióssy zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Dióssy naar de kleedkamers voor een vroege douche. Rancati raakt geblesseerd tijdens het duel. Pajarito zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rancati maakt een snoekduik en kopt de bal. Puhl verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kissbé FC 75%, Beduinok 25%.
Kissbé FC - Beduinok 0:4