Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ZsozsoCarp.Team Csitler FC
Attack Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
19% Spel op eigen helft 81%
43 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.1 gemiddelde waardering 20.2
solid Schieten weak
solid Passen weak
adequate Verdedigen poor


1e minuut.
Hoelen geeft de bal voor. Votava speelt de bal door. Daar is Lisca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lisca geeft een lange en hoge pass. Vaskó springt en kopt de bal. Méhes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Votava is nu in balbezit. Votava schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ZsozsoCarp.Team - Csitler FC 1:0

4e minuut.
Lisca rent richting de bal. Lisca passt de bal in één keer door. Votava bereikt de bal nog maar net als eerste. Votava schiet op doel. Preisinger probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Cuthbert geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Török kopt de bal weg. Chirilă rent richting de bal. Niemenlehto is nu in balbezit. Niemenlehto draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Calogero passt de bal zonder na te denken. Cuthbert heeft problemen om de bal te vangen. Cuthbert geeft de bal voor. Votava rent richting de bal. Votava schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Chirilă probeert naar een medespeler te passen. Vaskó bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemenlehto probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Votava de bal. Votava draait met de bal, schiet en ... Paal! Méhes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bor bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
ZsozsoCarp.Team - Csitler FC 2:0

12e minuut.
Vaskó passt de bal met de wreef. Niemenlehto bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemenlehto passt de bal in één keer door. Daar is Votava, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Votava schiet op doel. Méhes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Votava heeft problemen om de bal te vangen. Niemenlehto is nu in balbezit. Niemenlehto passt de bal zonder na te denken. Votava rent richting de bal. Votava schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Niemenlehto probeert naar een medespeler te passen. Zaucha is nu in balbezit. Zaucha met een sublieme pass. Vaskó is nu in balbezit. Vaskó haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Votava rent richting de bal. Votava schiet op doel. Méhes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZsozsoCarp.Team - Csitler FC 3:0

22e minuut.
Vaskó bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemenlehto is nu in balbezit. Niemenlehto passt de bal in één keer door. Votava is nu in balbezit. Votava draait met de bal, schiet en ... Méhes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZsozsoCarp.Team - Csitler FC 4:0

26e minuut.
Zaucha bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaucha speelt de bal door. Klungelig pakt Cuthbert de bal. Cuthbert geeft de bal voor. Votava krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Méhes speelt de bal door. Zaucha kopt de bal weg. Daar is Bagi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Votava is nu in balbezit. Votava schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ZsozsoCarp.Team - Csitler FC 5:0

33e minuut.
Zaucha met een sublieme pass. Cuthbert is nu in balbezit. Cuthbert geeft een lange en hoge pass. Votava rent richting de bal. Votava haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ZsozsoCarp.Team - Csitler FC 6:0

37e minuut.
Vaskó kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Votava de bal onder controle te krijgen. Bagi rent richting de bal. Votava onderschept slim de pass. Votava draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
ZsozsoCarp.Team - Csitler FC 7:0

39e minuut.
Vaskó is nu in balbezit. Bor legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vaskó raakt geblesseerd tijdens het duel. Bor geeft een lange en hoge pass. Viskov kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ZsozsoCarp.Team - Csitler FC 8:0

41e minuut.
Gálhidi rent richting de bal. Gálhidi geeft een hoge lob. Niemenlehto speelt de bal door. Daar is Votava, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Votava haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Niemenlehto passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Votava de bal. Preisinger begaat een overtreding. Votava is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Niemenlehto neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZsozsoCarp.Team 21%, Csitler FC 79%.
ZsozsoCarp.Team - Csitler FC 8:0

48e minuut.
Bagi is nu in balbezit. Niemenlehto verovert de bal door een tackle van achteren. Niemenlehto probeert naar een medespeler te passen. Votava bereikt de bal nog maar net als eerste. Votava haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Daar is Kőhalmi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chirilă is nu in balbezit. Chirilă geeft een hoge lob. Votava bereikt de bal nog maar net als eerste. Votava schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vaskó is nu in balbezit. Paal! Vaskó bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaskó draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ZsozsoCarp.Team - Csitler FC 9:0

55e minuut.
Zámbó met de inworp. Cuthbert bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuthbert met een sublieme pass. Votava rent richting de bal. Votava haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Méhes maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Vaskó bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaskó draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ZsozsoCarp.Team - Csitler FC 10:0

57e minuut.
Vaskó probeert naar een medespeler te passen. Cuthbert bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuthbert speelt de bal door. Votava is nu in balbezit. Votava draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Preisinger geeft de bal voor. Gálhidi kan de bal niet met de borst controleren. Gálhidi geeft de bal voor. Votava bereikt de bal nog maar net als eerste. Votava geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Feldmann komt het veld opgelopen. Feldmann met een snelle inworp. Cuthbert geeft een lange en hoge pass. Votava maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Huber speelt de bal door. Cuthbert bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuthbert speelt de bal door. Feldmann is nu in balbezit. Feldmann haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Niemenlehto bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemenlehto probeert naar een medespeler te passen. Votava is nu in balbezit. Votava haalt uit met een fantastische trap. Méhes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Zaucha passt de bal zonder na te denken. Urbán geeft een hoge lob. Hoelen probeert de bal aan de voet te houden. Ipach bereikt de bal nog maar net als eerste. Ipach draait met de bal, schiet en ... Viskov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Huber probeert de bal met de borst te controleren. Niemenlehto bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemenlehto passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Votava de bal. Votava draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Feldmann passt de bal in één keer door. Niemenlehto speelt de bal door. Lisca bereikt de bal nog maar net als eerste. Votava rent richting de bal. Votava haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Klungelig pakt Zaucha de bal. Niemenlehto geeft een hoge lob. Daar is Bagi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lisca bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisca geeft een hoge lob. Méhes bokst de bal weg. Klungelig pakt Votava de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZsozsoCarp.Team 18%, Csitler FC 82%.
ZsozsoCarp.Team - Csitler FC 10:0