Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Csitler FC ZsozsoCarp.Team
Normal Tactiek új 442
37% Balbezit 63%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 47
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 51.1
weak Schieten very good
weak Passen very good
poor Verdedigen good


1e minuut.
Votava rent richting de bal. Török rent richting de bal. Cuthbert onderschept slim de pass. Cuthbert geeft de bal voor. Catalan springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Klungelig pakt Catalan de bal. Catalan passt de bal met de wreef. Votava rent richting de bal. Votava schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Csitler FC - ZsozsoCarp.Team 0:1

6e minuut.
Török probeert de bal aan de voet te houden. Niemenlehto is nu in balbezit. Niemenlehto geeft een hoge lob. Catalan is nu in balbezit. Catalan haalt uit met een fantastische trap. Méhes bokst de bal weg.

9e minuut.
Chirilă kopt de bal weg. Catalan bereikt de bal nog maar net als eerste. Catalan passt de bal met de wreef. Votava rent richting de bal. Votava draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Niemenlehto rent richting de bal. Niemenlehto geeft een hoge lob. Zámbó heeft problemen om de bal te vangen. Votava rent richting de bal. Votava draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Csitler FC - ZsozsoCarp.Team 0:2

14e minuut.
Lisca passt de bal in één keer door. Votava rent richting de bal. Votava passt de bal zonder na te denken. Catalan is nu in balbezit. Catalan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Lisca kopt de bal weg. Niemenlehto is nu in balbezit. Niemenlehto passt de bal zonder na te denken. Catalan heeft problemen om de bal te vangen. Catalan draait met de bal, schiet en ... Paal! Votava is nu in balbezit. Votava schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Chirilă zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Niemenlehto is nu in balbezit. Niemenlehto speelt de bal door. Votava is nu in balbezit. Votava draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Votava is nu in balbezit. Votava geeft een lange en hoge pass. Catalan is nu in balbezit. Catalan schiet op doel. Méhes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Csitler FC - ZsozsoCarp.Team 0:3

23e minuut.
Lisca kopt de bal weg. Catalan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Votava rent richting de bal. Votava haalt uit met een fantastische trap. Méhes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Csitler FC - ZsozsoCarp.Team 0:4

27e minuut.
Chirilă is nu in balbezit. Niemenlehto rent richting de bal. Chirilă rent richting de bal. Niemenlehto speelt de bal door. Lisca met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Niemenlehto passt de bal in één keer door. Lisca rent richting de bal. Lisca passt de bal met de wreef. Catalan bereikt de bal nog maar net als eerste. Catalan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Niemenlehto geeft de bal voor. Cuthbert kopt de bal weg. Bor heeft problemen om de bal te vangen. Votava rent richting de bal. Votava schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Török met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chirilă zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cuthbert is nu in balbezit. Cuthbert geeft een lange en hoge pass. Méhes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Catalan bereikt de bal nog maar net als eerste. Catalan haalt uit met een fantastische trap. Méhes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Preisinger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cuthbert geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Votava krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Méhes speelt de bal door. Cuthbert heeft problemen om de bal te vangen. Cuthbert passt de bal in één keer door. Daar is Catalan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Catalan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Csitler FC - ZsozsoCarp.Team 0:5

38e minuut.
Niemenlehto is nu in balbezit. Niemenlehto met een sublieme pass. Bor bereikt de bal nog maar net als eerste. Votava onderschept slim de pass. Votava draait met de bal, schiet en ... Méhes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Votava bereikt de bal nog maar net als eerste. Méhes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Votava rent richting de bal. Votava haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Csitler FC - ZsozsoCarp.Team 0:6

43e minuut.
Chirilă geeft een hoge lob. Méhes probeert naar een medespeler te passen. Chirilă kopt de bal weg. Votava is nu in balbezit. Votava haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Csitler FC 85%, ZsozsoCarp.Team 15%.
Csitler FC - ZsozsoCarp.Team 0:6

46e minuut.
Niemenlehto bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemenlehto geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Kőhalmi de bal onder controle te krijgen. Catalan rent richting de bal. Catalan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Bagi probeert de bal aan de voet te houden. Cuthbert rent richting de bal. Cuthbert geeft een hoge lob. Votava rent richting de bal. Votava draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Votava is nu in balbezit. Votava draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Cuthbert speelt de bal door. Daar is Catalan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niemenlehto met een sublieme pass. Votava is nu in balbezit. Votava haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Cuthbert kopt de bal weg. Catalan rent richting de bal. Votava rent richting de bal. Votava haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Catalan is nu in balbezit. Catalan schiet op doel. Méhes probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Csitler FC - ZsozsoCarp.Team 0:7

56e minuut.
Lisca passt de bal met de wreef. Catalan is nu in balbezit. Catalan passt de bal met de wreef. Daar is Votava, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Votava haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Csitler FC - ZsozsoCarp.Team 0:8

59e minuut.
Catalan rent richting de bal. Niemenlehto is nu in balbezit. Catalan bereikt de bal nog maar net als eerste. Catalan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Csitler FC - ZsozsoCarp.Team 0:9

63e minuut.
Votava draait met de bal, schiet en ... Bor probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cuthbert bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuthbert draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Chirilă probeert naar een medespeler te passen. Lisca bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisca met een sublieme pass. Catalan bereikt de bal nog maar net als eerste. Catalan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Méhes trapt de bal weg. Cuthbert kopt de bal weg. Catalan heeft problemen om de bal te vangen. Catalan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Lisca geeft een lange en hoge pass. Catalan is nu in balbezit. Catalan geeft de bal voor. Cuthbert bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuthbert draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Csitler FC - ZsozsoCarp.Team 0:10

70e minuut.
Cuthbert met de inworp. Chirilă geeft een lange en hoge pass. Lisca met een sublieme pass. Catalan kan de bal niet met de borst controleren. Catalan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Chirilă heeft problemen om de bal te vangen. Chirilă passt de bal zonder na te denken. Votava bereikt de bal nog maar net als eerste. Votava draait met de bal, schiet en ... Bor probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Méhes speelt de bal door. Lisca kopt de bal weg. Catalan is nu in balbezit. Catalan geeft de bal voor. Votava springt en kopt de bal. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Preisinger de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Csitler FC - ZsozsoCarp.Team 0:11

77e minuut.
Daar is Zaucha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zaucha speelt de bal door. Cuthbert geeft de bal voor. Votava bereikt de bal nog maar net als eerste. Votava schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Cuthbert is nu in balbezit. Cuthbert geeft een lange en hoge pass. Votava is nu in balbezit. Votava draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Csitler FC - ZsozsoCarp.Team 0:12

85e minuut.
Catalan geeft een lange en hoge pass. Niemenlehto probeert de bal aan de voet te houden. Votava is nu in balbezit. Votava draait met de bal, schiet en ... Méhes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Csitler FC - ZsozsoCarp.Team 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Csitler FC 80%, ZsozsoCarp.Team 20%.
Csitler FC - ZsozsoCarp.Team 0:13