Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kissbé FC Raptors SC
Normal Tactiek Új
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 18
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
27.4 gemiddelde waardering 32.4
matig Schieten matig
zwak Passen matig
zwak Verdedigen matig


5e minuut.
Szabolcska passt de bal in één keer door. Kámory bereikt de bal nog maar net als eerste. Dióssy bereikt de bal nog maar net als eerste. Kámory onderschept slim de pass. Kámory draait met de bal, schiet en ... Puhl bokst de bal weg. Kámory is nu in balbezit. Kámory draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Klungelig pakt Szőnyi de bal. Szőnyi probeert naar een medespeler te passen. Kámory is nu in balbezit. Kámory draait met de bal, schiet en ... Puhl probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kissbé FC - Raptors SC 0:1

13e minuut.
Jesenský controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Görög maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Nyilas is nu in balbezit. Kámory onderschept slim de pass. Kámory draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kámory rent richting de bal. Kámory draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

16e minuut.
Szegletes bereikt de bal nog maar net als eerste. Szőnyi rent richting de bal. Szőnyi passt de bal met de wreef. Jesenský rent richting de bal. Jesenský draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Tábory rent richting de bal. Szemelyácz verovert de bal door een tackle van achteren. Szemelyácz passt de bal met de wreef. Kámory is nu in balbezit. Kámory haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Szőnyi onderschept slim de pass. Szőnyi geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Tábory de bal. Kámory is nu in balbezit. Kámory haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kissbé FC - Raptors SC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kissbé FC 64%, Raptors SC 36%.
Kissbé FC - Raptors SC 0:2

59e minuut.
Kotnyek bereikt de bal nog maar net als eerste. Berzsenyi rent richting de bal. Met opzet legt Martineau zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Martineau moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Martineau schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

63e minuut.
Szőnyi passt de bal in één keer door. Berzsenyi geeft een lange en hoge pass. Kámory bereikt de bal nog maar net als eerste. Kámory haalt uit met een fantastische trap. Puhl probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kissbé FC - Raptors SC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kissbé FC 53%, Raptors SC 47%.
Kissbé FC - Raptors SC 0:3