Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Csitler FC Boros FC
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
65% Spel op eigen helft 35%
7 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 21.5
poor Schieten average
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


10e minuut.
Kenesei is nu in balbezit. Kenesei speelt de bal door. Lajber rent richting de bal. Lajber geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Csitler FC - Boros FC 0:1

12e minuut.
Gőcze geeft een hoge lob. Lajber kopt de bal weg. Bagi rent richting de bal. Nádasdy onderschept slim de pass. Nádasdy schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Urbán rent richting de bal. Urbán geeft een lange en hoge pass. Ipach rent richting de bal. Ipach schiet op doel. Mohácsi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Mohácsi trapt de bal weg. Bagi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kenesei schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kenesei krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Török rent richting de bal. Paróczai bereikt de bal nog maar net als eerste. Paróczai passt de bal met de wreef. Bagi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kalina probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Lajber speelt de bal door. Nádasdy rent richting de bal. Nádasdy passt de bal in één keer door. Kenesei rent richting de bal. Kenesei draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Gőcze verovert de bal door een tackle van achteren. Gőcze probeert naar een medespeler te passen. Kenesei is nu in balbezit. Nádasdy bereikt de bal nog maar net als eerste. Nádasdy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Csitler FC - Boros FC 0:2

32e minuut.
Bor geeft de bal voor. Gőcze is nu in balbezit. Gőcze passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Nádasdy de bal. Nádasdy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Ipach haalt uit met een fantastische trap. Daar is Gőcze, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kőhalmi is nu in balbezit. Kőhalmi schiet op doel. Mohácsi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Csitler FC - Boros FC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Csitler FC 57%, Boros FC 43%.
Csitler FC - Boros FC 1:2

53e minuut.
Zámbó passt de bal in één keer door. Paróczai rent richting de bal. Paróczai geeft de bal voor. Daar is Nádasdy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nádasdy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Preisinger geeft een hoge lob. Zámbó heeft problemen om de bal te vangen. Paróczai bereikt de bal nog maar net als eerste. Paróczai passt de bal met de wreef. Lajber probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Gogicz met een snelle inworp. Paróczai met een sublieme pass. Kenesei rent richting de bal. Kenesei draait met de bal, schiet en ... Bor probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Kenesei geeft een lange en hoge pass. Buza is nu in balbezit. Buza speelt de bal door. Nádasdy rent richting de bal. Nádasdy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Buza met de inworp. Kenesei rent richting de bal. Zámbó rent richting de bal. Kenesei verovert de bal door een tackle van achteren. Kenesei schiet op doel. Méhes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nádasdy is nu in balbezit. Nádasdy haalt uit met een fantastische trap. Méhes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Bagi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lajber zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kenesei bereikt de bal nog maar net als eerste. Kenesei geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Csitler FC 73%, Boros FC 27%.
Csitler FC - Boros FC 1:2