Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Boros FC Csitler FC
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
44% Spel op eigen helft 56%
14 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.6 gemiddelde waardering 20.9
average Schieten poor
weak Passen weak
weak Verdedigen unsatisfactory


23e minuut.
Kőhalmi is nu in balbezit. Kenesei rent richting de bal. Kőhalmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ipach bereikt de bal nog maar net als eerste. Ipach haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Boros FC - Csitler FC 0:1

43e minuut.
Gogicz geeft een lange en hoge pass. Inworp. Urbán met een snelle inworp. Kőhalmi is nu in balbezit. Kőhalmi haalt uit met een fantastische trap. Mohácsi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Urbán onderschept slim de pass. Urbán geeft een hoge lob. Klungelig pakt Huszti de bal. Ipach bereikt de bal nog maar net als eerste. Ipach schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Boros FC - Csitler FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boros FC 54%, Csitler FC 46%.
Boros FC - Csitler FC 0:2

46e minuut.
Gogicz met een snelle inworp. Paróczai speelt de bal door. Preisinger is nu in balbezit. Kenesei rent richting de bal. Kenesei draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Kenesei rent richting de bal. Kenesei probeert naar een medespeler te passen. Nádasdy rent richting de bal. Nádasdy schiet op doel. Na een snelle pass probeert Preisinger de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Gőcze geeft een lange en hoge pass. Lajber rent richting de bal. Lajber probeert naar een medespeler te passen. Nádasdy bereikt de bal nog maar net als eerste. Nádasdy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Boros FC - Csitler FC 1:2

59e minuut.
Buza met de inworp. Paróczai is nu in balbezit. Paróczai geeft een lange en hoge pass. Nádasdy rent richting de bal. Nádasdy haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Gőcze raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Détári komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Zámbó met een sublieme pass. Lajber rent richting de bal. Lajber probeert naar een medespeler te passen. Nádasdy is nu in balbezit. Nádasdy schiet op doel. Méhes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Huszti onderschept slim de pass. Huszti met een sublieme pass. Lajber probeert naar een medespeler te passen. Nádasdy rent richting de bal. Nádasdy draait met de bal, schiet en ... Méhes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Boros FC - Csitler FC 2:2

87e minuut.
Détári speelt de bal door. Klungelig pakt Kenesei de bal. Kenesei probeert naar een medespeler te passen. Nádasdy rent richting de bal. Nádasdy schiet op doel. De bal raakt de paal.

88e minuut.
Lajber neemt de hoekschop. Nádasdy rent richting de bal. Bor legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Nádasdy raakt geblesseerd tijdens het duel. Nádasdy neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boros FC 35%, Csitler FC 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Boros FC - Csitler FC 2:2