Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BP Honvéd FC - Kispest ZsozsoCarp.Team
Normal Tactiek Attack
41% Balbezit 59%
81% Spel op eigen helft 19%
1 Doelpogingen 32
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 45.5
unsatisfactory Schieten solid
poor Passen solid
poor Verdedigen solid


4e minuut.
Lisca bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeny met een sublieme pass. Votava bereikt de bal nog maar net als eerste. Votava schiet op doel. Jäkl probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BP Honvéd FC - Kispest - ZsozsoCarp.Team 0:1

5e minuut.
Niemenlehto passt de bal met de wreef. Lisca rent richting de bal. Lisca met een sublieme pass. Votava bereikt de bal nog maar net als eerste. Votava schiet op doel. Jäkl probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Votava is nu in balbezit. Niemenlehto bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Votava de bal. Votava schiet op doel. Jäkl werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BP Honvéd FC - Kispest - ZsozsoCarp.Team 0:2

16e minuut.
Cuthbert bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuthbert met een sublieme pass. Niemenlehto met een sublieme pass. Daar is Votava, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Votava haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Dragóner onderschept slim de pass. Niemenlehto onderschept slim de pass. Niemenlehto passt de bal zonder na te denken. Votava bereikt de bal nog maar net als eerste. Votava draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BP Honvéd FC - Kispest - ZsozsoCarp.Team 0:3

23e minuut.
Tömöri bereikt de bal nog maar net als eerste. Chirilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Tömöri begaat een overtreding. Tömöri krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Chirilă raakt geblesseerd tijdens het duel. Niemenlehto met een snel genomen vrije trap. Rohonczy kopt de bal weg. Szőnyi heeft problemen om de bal te vangen. Vaskó rent richting de bal. Vaskó haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Lisca geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kótai de bal. Niemenlehto probeert naar een medespeler te passen. Vaskó is nu in balbezit. Vaskó schiet op doel. Jäkl bokst de bal weg.

39e minuut.
Rohonczy bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemenlehto rent richting de bal. Niemenlehto passt de bal in één keer door. Votava rent richting de bal. Votava draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Niemenlehto speelt de bal door. Lisca bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisca met een sublieme pass. Votava is nu in balbezit. Votava haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BP Honvéd FC - Kispest - ZsozsoCarp.Team 0:4

42e minuut.
Lisca bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisca passt de bal met de wreef. Votava is nu in balbezit. Votava schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BP Honvéd FC - Kispest 75%, ZsozsoCarp.Team 25%.
BP Honvéd FC - Kispest - ZsozsoCarp.Team 0:4

52e minuut.
Rohonczy is nu in balbezit. Vaskó onderschept slim de pass. Vaskó speelt de bal door. Votava bereikt de bal nog maar net als eerste. Votava haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Lisca speelt de bal door. Niemenlehto is nu in balbezit. Votava rent richting de bal. Votava draait met de bal, schiet en ... Jäkl werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
BP Honvéd FC - Kispest - ZsozsoCarp.Team 0:5

58e minuut.
Lisca rent richting de bal. Lisca geeft de bal voor. Rohonczy heeft problemen om de bal te vangen. Niemenlehto bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemenlehto draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Lisca geeft de bal voor. Jäkl speelt de bal door. Zaucha kopt de bal weg. Vaskó is nu in balbezit. Vaskó schiet op doel. Jäkl kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Doeltrap. Giraldi komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Kótai probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zaucha bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaucha passt de bal in één keer door. Niemenlehto rent richting de bal. Niemenlehto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BP Honvéd FC - Kispest - ZsozsoCarp.Team 0:6

70e minuut.
Lisca rent richting de bal. Lisca passt de bal zonder na te denken. Daar is Jeny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Votava rent richting de bal. Votava draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Jeny met een harde bal richting middenveld. Zaucha kopt de bal weg. Niemenlehto speelt de bal door. Klungelig pakt Votava de bal. Votava schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BP Honvéd FC - Kispest - ZsozsoCarp.Team 0:7

71e minuut.
Daar is Votava, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dragóner is nu in balbezit. Votava onderschept slim de pass. Votava schiet op doel. Na een snelle pass probeert Jeny de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lisca neemt de hoekschop. Votava maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
BP Honvéd FC - Kispest - ZsozsoCarp.Team 0:8

82e minuut.
Giraldi verovert de bal door een tackle van achteren. Giraldi passt de bal zonder na te denken. Chirilă met een sublieme pass. Votava rent richting de bal. Votava draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Viskov met een harde bal richting middenveld. Niemenlehto kopt de bal weg. Giraldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Votava rent richting de bal. Votava haalt uit met een fantastische trap. Jäkl probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BP Honvéd FC - Kispest 87%, ZsozsoCarp.Team 13%.
BP Honvéd FC - Kispest - ZsozsoCarp.Team 0:8