Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Boros FC Kissbé FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
21.9 gemiddelde waardering 27
weak Schieten weak
weak Passen weak
weak Verdedigen weak


1e minuut.
Jesenský met een sublieme pass. Hegyeshalmi is nu in balbezit. Hegyeshalmi haalt uit met een fantastische trap. Glöckner bereikt de bal nog maar net als eerste. Glöckner haalt uit met een fantastische trap. Mohácsi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Glöckner is nu in balbezit. Glöckner haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Boros FC - Kissbé FC 0:1

4e minuut.
Szegletes rent richting de bal. Paróczai verovert de bal door een tackle van achteren. Paróczai passt de bal zonder na te denken. Nádasdy bereikt de bal nog maar net als eerste. Nádasdy schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Szegletes is nu in balbezit. Kalina bereikt de bal nog maar net als eerste. Szegletes onderschept slim de pass. Szegletes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Boros FC - Kissbé FC 0:2

14e minuut.
Buza rent richting de bal. Buza met een sublieme pass. Dióssy bereikt de bal nog maar net als eerste. Kenesei verovert de bal door een tackle van achteren. Kenesei schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Boros FC - Kissbé FC 1:2

16e minuut.
Tábory rent richting de bal. Nádasdy is nu in balbezit. Tábory maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Tábory naar de kleedkamers voor een vroege douche. Nádasdy wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

19e minuut.
Jesenský bereikt de bal nog maar net als eerste. Gőcze onderschept slim de pass. Szegletes rent richting de bal. Szegletes draait met de bal, schiet en ... Sóvári probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Szegletes rent richting de bal. Szegletes speelt de bal door. Gogicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jesenský onderschept slim de pass. Jesenský draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boros FC 45%, Kissbé FC 55%.
Boros FC - Kissbé FC 1:2

63e minuut.
Klungelig pakt Kenesei de bal. Kenesei probeert naar een medespeler te passen. Nádasdy met een sublieme pass. Buza bereikt de bal nog maar net als eerste. Buza draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Buza speelt de bal door. Nádasdy rent richting de bal. Dióssy legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Nádasdy raakt geblesseerd tijdens het duel. Kenesei neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Puhl kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Boros FC - Kissbé FC 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boros FC 51%, Kissbé FC 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Boros FC - Kissbé FC 2:2