Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Raptors SC Csitler FC
Új Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
33% Spel op eigen helft 67%
21 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.9 gemiddelde waardering 21.2
excellent Schieten weak
adequate Passen weak
average Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Bagi is nu in balbezit. Berzsenyi onderschept slim de pass. Berzsenyi passt de bal in één keer door. Dibáczy is nu in balbezit. Dibáczy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Daar is Berzsenyi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berzsenyi passt de bal zonder na te denken. Preisinger is nu in balbezit. Dibáczy verovert de bal door een tackle van achteren. Dibáczy haalt uit met een fantastische trap. Méhes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Kotnyek kopt de bal weg. Zámbó bereikt de bal nog maar net als eerste. Dibáczy tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zámbó wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

14e minuut.
Zámbó rent richting de bal. Zámbó passt de bal zonder na te denken. Dibáczy is nu in balbezit. Dibáczy haalt uit met een fantastische trap. Preisinger probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Szemelyácz zal de hoekschop nemen. Dibáczy krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Raptors SC - Csitler FC 1:0

18e minuut.
Szőnyi probeert naar een medespeler te passen. Dibáczy is nu in balbezit. Bagi rent richting de bal. Dibáczy onderschept slim de pass. Dibáczy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Raptors SC - Csitler FC 2:0

23e minuut.
Szemelyácz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zámbó verovert de bal door een tackle van achteren. Zámbó probeert naar een medespeler te passen. Urbán rent richting de bal. Urbán met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Urbán is nu in balbezit. Urbán geeft een hoge lob. Szőnyi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ipach bereikt de bal nog maar net als eerste. Ipach haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Doeltrap. Kotnyek trapt de bal weg. Klungelig pakt Bagi de bal. Dibáczy bereikt de bal nog maar net als eerste. Dibáczy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Lipcsei kopt de bal weg. Bagi is nu in balbezit. Szőnyi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Szőnyi naar de kleedkamers voor een vroege douche.

36e minuut.
Bagi is nu in balbezit. Berzsenyi verovert de bal door een tackle van achteren. Berzsenyi speelt de bal door. Dibáczy is nu in balbezit. Dibáczy haalt uit met een fantastische trap. Méhes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Szemelyácz onderschept slim de pass. Görög rent richting de bal. Görög met een sublieme pass. Dibáczy is nu in balbezit. Dibáczy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raptors SC 45%, Csitler FC 55%.
Raptors SC - Csitler FC 2:0

46e minuut.
Dibáczy bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagi verovert de bal door een tackle van achteren. Berzsenyi onderschept slim de pass. Dibáczy rent richting de bal. Dibáczy draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szemelyácz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dibáczy rent richting de bal. Dibáczy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Raptors SC - Csitler FC 3:0

52e minuut.
Szabolcska bereikt de bal nog maar net als eerste. Blaskovics is nu in balbezit. Blaskovics passt de bal in één keer door. Dibáczy is nu in balbezit. Dibáczy schiet op doel. Méhes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Méhes probeert naar een medespeler te passen. Daar is Szemelyácz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zámbó tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zámbó krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Lipcsei met een sublieme pass. Görög rent richting de bal. Görög passt de bal in één keer door. Berzsenyi is nu in balbezit. Berzsenyi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Bor geeft de bal voor. Berzsenyi heeft problemen om de bal te vangen. Huber speelt de bal door. Dibáczy rent richting de bal. Dibáczy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Raptors SC - Csitler FC 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raptors SC 21%, Csitler FC 79%.
Raptors SC - Csitler FC 4:0