Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Beduinok BP Honvéd FC - Kispest
alap Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
25% Spel op eigen helft 75%
29 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
40.3 gemiddelde waardering 19.5
solid Schieten unsatisfactory
adequate Passen poor
adequate Verdedigen poor


6e minuut.
Szőnyi is nu in balbezit. Rancati bereikt de bal nog maar net als eerste. Rancati geeft een hoge lob. Laconi is nu in balbezit. Laconi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Kótai geeft een hoge lob. Pajarito bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajarito passt de bal met de wreef. Laconi rent richting de bal. Laconi geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rancati bereikt de bal nog maar net als eerste. Rancati draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beduinok - BP Honvéd FC - Kispest 1:0

14e minuut.
Laconi kopt de bal weg. Klungelig pakt Gál de bal. Biaggio bereikt de bal nog maar net als eerste. Biaggio haalt uit met een fantastische trap. Jäkl probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Beduinok - BP Honvéd FC - Kispest 2:0

19e minuut.
Ağalı geeft de bal voor. Inworp. Huszta met de inworp. Kótai rent richting de bal. Kótai schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Huszta onderschept slim de pass. Ślęczka verovert de bal door een tackle van achteren. Ağalı met een sublieme pass. Klungelig pakt Biaggio de bal. Biaggio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Beduinok - BP Honvéd FC - Kispest 3:0

24e minuut.
Laconi is nu in balbezit. Gál bereikt de bal nog maar net als eerste. Laconi onderschept slim de pass. Laconi geeft een hoge lob. Rancati maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beduinok - BP Honvéd FC - Kispest 4:0

27e minuut.
Laconi passt de bal in één keer door. Biaggio rent richting de bal. Biaggio geeft een hoge lob. Rancati controleert de bal met de borst. Rancati schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Beduinok - BP Honvéd FC - Kispest 5:0

30e minuut.
Mezarcı verovert de bal door een tackle van achteren. Biaggio is nu in balbezit. Rancati bereikt de bal nog maar net als eerste. Rancati schiet op doel. Rohonczy probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Beduinok - BP Honvéd FC - Kispest 6:0

36e minuut.
Laconi is nu in balbezit. Biaggio bereikt de bal nog maar net als eerste. Laconi rent richting de bal. Biaggio bereikt de bal nog maar net als eerste. Biaggio haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Szőnyi rent richting de bal. Ślęczka verovert de bal door een tackle van achteren. Ślęczka probeert naar een medespeler te passen. Biaggio bereikt de bal nog maar net als eerste. Biaggio draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beduinok 30%, BP Honvéd FC - Kispest 70%.
Beduinok - BP Honvéd FC - Kispest 6:0

48e minuut.
Pajarito probeert naar een medespeler te passen. Ślęczka rent richting de bal. Ślęczka probeert naar een medespeler te passen. Rancati bereikt de bal nog maar net als eerste. Rancati schiet op doel. Paal! Jäkl werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Dragóner heeft problemen om de bal te vangen. Biaggio is nu in balbezit. Biaggio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Beduinok - BP Honvéd FC - Kispest 7:0

51e minuut.
Ślęczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Rancati met een sublieme pass. Klungelig pakt Rohonczy de bal. Biaggio is nu in balbezit. Biaggio schiet op doel. Jäkl kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Mezarcı is nu in balbezit. Dragóner is nu in balbezit. Pajarito onderschept slim de pass. Mezarcı is nu in balbezit. Mezarcı draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Kótai controleert de bal met de borst. Laconi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kótai. Laconi wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Pajarito zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Na een snelle pass probeert Rancati de bal onder controle te krijgen. Biaggio bereikt de bal nog maar net als eerste. Biaggio haalt uit met een fantastische trap. Rohonczy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Dragóner is nu in balbezit. Biaggio onderschept slim de pass. Biaggio passt de bal zonder na te denken. Mezarcı bereikt de bal nog maar net als eerste. Mezarcı draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Ślęczka is nu in balbezit. Ślęczka geeft een hoge lob. Biaggio bereikt de bal nog maar net als eerste. Biaggio haalt uit met een fantastische trap. Jäkl probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Beduinok - BP Honvéd FC - Kispest 8:0

70e minuut.
Biaggio geeft de bal voor. Daar is Rohonczy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rancati rent richting de bal. Rancati draait met de bal, schiet en ... Jäkl maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beduinok - BP Honvéd FC - Kispest 9:0

70e minuut.
Pánczél probeert naar een medespeler te passen. Huszta rent richting de bal. Ślęczka begaat een overtreding. Ślęczka krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Ślęczka passt de bal met de wreef. Biaggio is nu in balbezit. Rancati is nu in balbezit. Rancati draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Beduinok - BP Honvéd FC - Kispest 10:0

74e minuut.
Laconi speelt de bal door. Biaggio heeft problemen om de bal te vangen. Biaggio passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Rancati de bal. Rancati draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

78e minuut.
Pajarito is nu in balbezit. Pajarito passt de bal met de wreef. Biaggio rent richting de bal. Biaggio draait met de bal, schiet en ... Jeny probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Laconi neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Rancati rent richting de bal. Rancati passt de bal met de wreef. Biaggio bereikt de bal nog maar net als eerste. Mezarcı bereikt de bal nog maar net als eerste. Mezarcı haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Kótai onderschept slim de pass. Kótai speelt de bal door. Pajarito rent richting de bal. Pajarito speelt de bal door. Ślęczka geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Jäkl trapt de bal weg van het doel. Ślęczka kopt de bal weg. Szőnyi heeft problemen om de bal te vangen. Rancati rent richting de bal. Rancati draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rohonczy rent richting de bal. Rohonczy geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ślęczka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rancati geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Biaggio rent richting de bal. Biaggio draait met de bal, schiet en ... Jäkl verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beduinok - BP Honvéd FC - Kispest 11:0

86e minuut.
Kótai passt de bal met de wreef. Ağalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağalı geeft een hoge lob. Rancati bereikt de bal nog maar net als eerste. Rancati speelt de bal door. Jäkl probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beduinok 21%, BP Honvéd FC - Kispest 79%.
Beduinok - BP Honvéd FC - Kispest 11:0