Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BP Honvéd FC - Kispest Beduinok
Normal Tactiek alap
38% Balbezit 62%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 36
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 38.2
unsatisfactory Schieten solid
poor Passen good
poor Verdedigen average


10e minuut.
Pajarito bereikt de bal nog maar net als eerste. Kótai onderschept slim de pass. Kótai speelt de bal door. Klungelig pakt Rancati de bal. Rancati draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Biaggio rent richting de bal. Biaggio met een sublieme pass. Rancati bereikt de bal nog maar net als eerste. Biaggio bereikt de bal nog maar net als eerste. Biaggio haalt uit met een fantastische trap. Paal! Daar is Biaggio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Biaggio schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Gál is nu in balbezit. Biaggio onderschept slim de pass. Biaggio passt de bal zonder na te denken. Rancati bereikt de bal nog maar net als eerste. Rancati haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Huszta is nu in balbezit. Huszta geeft de bal voor. Laconi kopt de bal weg. Biaggio is nu in balbezit. Biaggio draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Kebab controleert de bal met de borst. Kebab geeft de bal voor. Kótai is nu in balbezit. Mezarcı verovert de bal door een tackle van achteren. Mezarcı haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Ślęczka met een snelle inworp. Mezarcı rent richting de bal. Kótai tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kótai krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Jeny geeft de bal voor. Inworp. Laconi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Biaggio bereikt de bal nog maar net als eerste. Biaggio schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Gál rent richting de bal. Biaggio onderschept slim de pass. Biaggio speelt de bal door. Rancati rent richting de bal. Rancati draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mezarcı bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
BP Honvéd FC - Kispest - Beduinok 0:1

39e minuut.
Mezarcı is nu in balbezit. Kótai rent richting de bal. Ślęczka verovert de bal door een tackle van achteren. Ślęczka geeft een lange en hoge pass. Biaggio maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Daar is Rancati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szőnyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Biaggio verovert de bal door een tackle van achteren. Biaggio schiet op doel. Na een snelle pass probeert Rancati de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Ślęczka geeft de bal voor. Szőnyi rent richting de bal. Szőnyi met een sublieme pass. Pajarito geeft een lange en hoge pass. Biaggio springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
BP Honvéd FC - Kispest - Beduinok 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BP Honvéd FC - Kispest 76%, Beduinok 24%.
BP Honvéd FC - Kispest - Beduinok 0:2

51e minuut.
Biaggio bereikt de bal nog maar net als eerste. Biaggio passt de bal zonder na te denken. Rancati is nu in balbezit. Rancati schiet op doel. Jäkl werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Biaggio bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeny speelt de bal door. Rancati rent richting de bal. Rancati draait met de bal, schiet en ... Rohonczy probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ślęczka zal de hoekschop nemen. Biaggio heeft problemen om de bal te vangen. Rancati rent richting de bal. Rancati schiet op doel. Jäkl kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Rancati passt de bal zonder na te denken. Biaggio is nu in balbezit. Biaggio passt de bal in één keer door. Rancati bereikt de bal nog maar net als eerste. Rancati schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
BP Honvéd FC - Kispest - Beduinok 0:3

59e minuut.
Klungelig pakt Pánczél de bal. Rancati is nu in balbezit. Rancati passt de bal in één keer door. Biaggio rent richting de bal. Biaggio draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rancati bereikt de bal nog maar net als eerste. Rancati schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Ślęczka is nu in balbezit. Ślęczka passt de bal in één keer door. Mezarcı is nu in balbezit. Rancati rent richting de bal. Rancati passt de bal zonder na te denken. Jäkl kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Biaggio rent richting de bal. Biaggio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BP Honvéd FC - Kispest - Beduinok 0:4

69e minuut.
Mezarcı passt de bal in één keer door. Ślęczka probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Biaggio de bal. Rancati is nu in balbezit. Rancati draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Ślęczka geeft de bal voor. Biaggio bereikt de bal nog maar net als eerste. Biaggio passt de bal in één keer door. Rancati bereikt de bal nog maar net als eerste. Rancati draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

85e minuut.
Rancati heeft problemen om de bal te vangen. Rohonczy onderschept slim de pass. Ślęczka rent richting de bal. Ślęczka geeft een hoge lob. Biaggio geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BP Honvéd FC - Kispest 74%, Beduinok 26%.
BP Honvéd FC - Kispest - Beduinok 0:4