Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
perec fc Kakucs
Normal Tactiek ötös
39% Balbezit 61%
70% Spel op eigen helft 30%
2 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 36.8
poor Schieten very good
weak Passen average
poor Verdedigen average


4e minuut.
Bárdos geeft een hoge lob. Inworp. Tylikowski met de inworp. Stęplowski rent richting de bal. Stęplowski geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Daar is Baranyai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Angaroni rent richting de bal. Angaroni passt de bal met de wreef. Tărşolea rent richting de bal. Tărşolea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
perec fc - Kakucs 0:1

20e minuut.
Taule probeert naar een medespeler te passen. Angaroni rent richting de bal. Angaroni probeert naar een medespeler te passen. Tărşolea rent richting de bal. Tărşolea schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Nádasdy met een sublieme pass. Szücs heeft problemen om de bal te vangen. Angaroni rent richting de bal. Angaroni draait met de bal, schiet en ... Ludányi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
perec fc - Kakucs 0:2

24e minuut.
Csurka geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stęplowski met een snelle inworp. Tărşolea bereikt de bal nog maar net als eerste. Tărşolea geeft een lange en hoge pass. Ludányi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Békés kopt de bal weg. Szücs rent richting de bal. Bárdos rent richting de bal. Wasfle onderschept slim de pass. Wasfle geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Stęplowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stęplowski passt de bal met de wreef. Tărşolea met een sublieme pass. Angaroni is nu in balbezit. Angaroni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
perec fc - Kakucs 0:3

44e minuut.
Osorio met een harde bal richting middenveld. Wasfle kopt de bal weg. Baranyai kan de bal niet met de borst controleren. Angaroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Angaroni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
perec fc - Kakucs 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: perec fc 69%, Kakucs 31%.
perec fc - Kakucs 0:4

47e minuut.
Stęplowski is nu in balbezit. Stęplowski geeft een lange en hoge pass. Tărşolea is nu in balbezit. Tărşolea draait met de bal, schiet en ... Ludányi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
perec fc - Kakucs 0:5

48e minuut.
Tărşolea heeft problemen om de bal te vangen. Wasfle is nu in balbezit. Wasfle passt de bal zonder na te denken. Tărşolea rent richting de bal. Tărşolea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Csurka bereikt de bal nog maar net als eerste. Csurka geeft een hoge lob. Taule probeert naar een medespeler te passen. Angaroni is nu in balbezit. Angaroni draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Kaszás kopt de bal weg. Wasfle bereikt de bal nog maar net als eerste. Wasfle speelt de bal door. Tărşolea rent richting de bal. Tărşolea geeft een hoge lob. Ludányi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Szücs passt de bal in één keer door. Wasfle is nu in balbezit. Wasfle passt de bal zonder na te denken. Angaroni rent richting de bal. Angaroni schiet op doel. Paal!

66e minuut.
Tărşolea bereikt de bal nog maar net als eerste. Tărşolea geeft de bal voor. Taule is nu in balbezit. Angaroni rent richting de bal. Angaroni haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Tărşolea bereikt de bal nog maar net als eerste. Tărşolea passt de bal in één keer door. Angaroni rent richting de bal. Angaroni schiet op doel. Ludányi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
perec fc - Kakucs 0:6

79e minuut.
Ladó passt de bal met de wreef. Angaroni controleert de bal met de borst. Ladó bereikt de bal nog maar net als eerste. Angaroni onderschept slim de pass. Angaroni haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Stęplowski geeft de bal voor. Daar is Békés, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Angaroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Angaroni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
perec fc - Kakucs 0:7

83e minuut.
Géczy passt de bal zonder na te denken. Békés rent richting de bal. Angaroni onderschept slim de pass. Angaroni schiet op doel. Ludányi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
perec fc - Kakucs 0:8

85e minuut.
Taule met een sublieme pass. Tărşolea bereikt de bal nog maar net als eerste. Tărşolea passt de bal in één keer door. Angaroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Angaroni schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Bárdos heeft problemen om de bal te vangen. Angaroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Angaroni geeft een lange en hoge pass. Tărşolea bereikt de bal nog maar net als eerste. Tărşolea haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: perec fc 72%, Kakucs 28%.
perec fc - Kakucs 0:8