Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
7FISH FC FC Akukho Umusa
Normal Tactiek próba
42% Balbezit 58%
74% Spel op eigen helft 26%
2 Doelpogingen 50
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 45.7
average Schieten formidable
poor Passen good
unsatisfactory Verdedigen adequate


1e minuut.
Hiu-Kwoon passt de bal in één keer door. Daar is Brousil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karádi is nu in balbezit. Brousil onderschept slim de pass. Brousil schiet op doel. Fazekas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Fazekas niet meer kan verder spelen. Bornemissza komt het veld opgelopen.

4e minuut.
Kaulics verovert de bal door een tackle van achteren. Pecháček verovert de bal door een tackle van achteren. Pecháček met een sublieme pass. Pachiegga rent richting de bal. Pachiegga draait met de bal, schiet en ... Bornemissza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Váncza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brousil bereikt de bal nog maar net als eerste. Brousil schiet op doel. Paal! Hiu-Kwoon is nu in balbezit. Hiu-Kwoon geeft de bal voor. Brousil bereikt de bal nog maar net als eerste. Brousil schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Mracskó bereikt de bal nog maar net als eerste. Dermendzhiev onderschept slim de pass. Dermendzhiev geeft een lange en hoge pass. Brousil is nu in balbezit. Brousil haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
7FISH FC - FC Akukho Umusa 0:1

11e minuut.
Dermendzhiev passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Hiu-Kwoon de bal. Brousil is nu in balbezit. Brousil schiet op doel. Lászka probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
7FISH FC - FC Akukho Umusa 0:2

12e minuut.
Dermendzhiev probeert naar een medespeler te passen. Pecháček is nu in balbezit. Pecháček geeft de bal voor. Brousil rent richting de bal. Brousil haalt uit met een fantastische trap. Bornemissza bokst de bal weg.

14e minuut.
Pachiegga verovert de bal door een tackle van achteren. Pachiegga passt de bal zonder na te denken. Brousil is nu in balbezit. Brousil draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
7FISH FC - FC Akukho Umusa 0:3

17e minuut.
Lilik passt de bal zonder na te denken. Bărzoi geeft een hoge lob. Hiu-Kwoon probeert naar een medespeler te passen. Brousil bereikt de bal nog maar net als eerste. Brousil draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
7FISH FC - FC Akukho Umusa 0:4

18e minuut.
Esztergályos met een sublieme pass. Daar is Mracskó, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pachiegga verovert de bal door een tackle van achteren. Brousil rent richting de bal. Brousil draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Hiu-Kwoon passt de bal in één keer door. Pecháček is nu in balbezit. Pecháček passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Brousil de bal. Brousil haalt uit met een fantastische trap. Bornemissza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Dermendzhiev probeert naar een medespeler te passen. Pachiegga is nu in balbezit. Pachiegga probeert naar een medespeler te passen. Brousil rent richting de bal. Brousil haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
7FISH FC - FC Akukho Umusa 0:5

25e minuut.
Dermendzhiev passt de bal in één keer door. Pecháček rent richting de bal. Pecháček passt de bal in één keer door. Brousil rent richting de bal. Brousil haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Hiu-Kwoon met een snelle inworp. Pecháček probeert naar een medespeler te passen. Dermendzhiev is nu in balbezit. Brousil is nu in balbezit. Brousil haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
7FISH FC - FC Akukho Umusa 0:6

29e minuut.
Regedei is nu in balbezit. Regedei passt de bal met de wreef. Esztergályos is nu in balbezit. Esztergályos draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Pachiegga onderschept slim de pass. Brousil bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiu-Kwoon bereikt de bal nog maar net als eerste. Brousil bereikt de bal nog maar net als eerste. Brousil haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Dermendzhiev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bărzoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bărzoi speelt de bal door. Brousil rent richting de bal. Brousil schiet op doel. Bornemissza bokst de bal weg.

36e minuut.
Pecháček speelt de bal door. Hiu-Kwoon rent richting de bal. Hiu-Kwoon passt de bal zonder na te denken. Daar is Brousil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brousil draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
7FISH FC - FC Akukho Umusa 0:7

39e minuut.
Pecháček probeert naar een medespeler te passen. Hiu-Kwoon rent richting de bal. Hiu-Kwoon passt de bal met de wreef. Brousil is nu in balbezit. Brousil haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Pecháček bereikt de bal nog maar net als eerste. Pecháček probeert naar een medespeler te passen. Brousil bereikt de bal nog maar net als eerste. Brousil haalt uit met een fantastische trap. Váncza probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
7FISH FC - FC Akukho Umusa 0:8

42e minuut.
Kürtös zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pachiegga rent richting de bal. Pachiegga passt de bal zonder na te denken. Brousil rent richting de bal. Brousil draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Karádi heeft problemen om de bal te vangen. Hiu-Kwoon rent richting de bal. Hiu-Kwoon passt de bal zonder na te denken. Brousil bereikt de bal nog maar net als eerste. Brousil draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 7FISH FC 66%, FC Akukho Umusa 34%.
7FISH FC - FC Akukho Umusa 0:8

49e minuut.
Hiu-Kwoon passt de bal zonder na te denken. Brousil probeert de bal aan de voet te houden. Kaulics geeft een hoge lob. Pachiegga krijgt zijn hoofd ertegen. Bornemissza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
7FISH FC - FC Akukho Umusa 0:9

53e minuut.
Lászka geeft een hoge lob. Pachiegga probeert de bal aan de voet te houden. Pachiegga geeft een hoge lob. Brousil is nu in balbezit. Brousil schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
7FISH FC - FC Akukho Umusa 0:10

55e minuut.
Klungelig pakt Regedei de bal. Hiu-Kwoon bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiu-Kwoon passt de bal met de wreef. Brousil rent richting de bal. Brousil haalt uit met een fantastische trap. Paal!

57e minuut.
Hoàng Phú geeft een lange en hoge pass. Hiu-Kwoon speelt de bal door. Lilik heeft problemen om de bal te vangen. Brousil is nu in balbezit. Brousil schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Dermendzhiev is nu in balbezit. Dermendzhiev passt de bal zonder na te denken. Hiu-Kwoon is nu in balbezit. Brousil is nu in balbezit. Brousil schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Lászka is nu in balbezit. Lászka geeft een hoge lob. Bărzoi kopt de bal weg. Brousil probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Brousil draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Daar is Pecháček, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pecháček passt de bal in één keer door. Brousil is nu in balbezit. Pachiegga bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachiegga draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
7FISH FC - FC Akukho Umusa 0:11

68e minuut.
Lilik rent richting de bal. Pachiegga verovert de bal door een tackle van achteren. Pachiegga probeert naar een medespeler te passen. Brousil rent richting de bal. Brousil schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
7FISH FC - FC Akukho Umusa 0:12

69e minuut.
Mracskó is nu in balbezit. Bărzoi verovert de bal door een tackle van achteren. Bărzoi passt de bal met de wreef. Pachiegga is nu in balbezit. Pachiegga schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bornemissza werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Hiu-Kwoon rent richting de bal. Hiu-Kwoon draait met de bal, schiet en ... Bornemissza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
7FISH FC - FC Akukho Umusa 0:13

70e minuut.
Mracskó speelt de bal door. Esztergályos rent richting de bal. Esztergályos speelt de bal door. Hiu-Kwoon heeft problemen om de bal te vangen. Hiu-Kwoon haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bornemissza met een harde bal richting middenveld. Pecháček kopt de bal weg. Brousil bereikt de bal nog maar net als eerste. Brousil schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
7FISH FC - FC Akukho Umusa 0:14

74e minuut.
Mracskó speelt de bal door. Esztergályos heeft problemen om de bal te vangen. Hiu-Kwoon bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiu-Kwoon draait met de bal, schiet en ... Bornemissza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Pecháček probeert naar een medespeler te passen. Váncza rent richting de bal. Brousil onderschept slim de pass. Brousil draait met de bal, schiet en ... Bornemissza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
7FISH FC - FC Akukho Umusa 0:15

78e minuut.
Inworp. Dermendzhiev met de inworp. Pachiegga rent richting de bal. Pachiegga haalt uit met een fantastische trap. Lilik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
7FISH FC - FC Akukho Umusa 0:16

81e minuut.
Bărzoi passt de bal met de wreef. Pecháček bereikt de bal nog maar net als eerste. Pecháček passt de bal in één keer door. Brousil is nu in balbezit. Brousil haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Dermendzhiev geeft de bal voor. Lászka kopt de bal weg. Seress bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachiegga onderschept slim de pass. Pachiegga schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bornemissza trapt de bal weg. Klungelig pakt Hiu-Kwoon de bal. Hiu-Kwoon haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Bornemissza speelt de bal door. Pecháček kopt de bal weg. Lilik heeft problemen om de bal te vangen. Brousil rent richting de bal. Brousil draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Kaulics kopt de bal weg. Pecháček is nu in balbezit. Pecháček passt de bal met de wreef. Brousil rent richting de bal. Brousil haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
7FISH FC - FC Akukho Umusa 0:17

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 7FISH FC 82%, FC Akukho Umusa 18%.
7FISH FC - FC Akukho Umusa 0:17