Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KellEgyNévAmiértNemBannolnak ToyHun
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
7 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 19.8
zwak Schieten zwak
slecht Passen hopeloos
slecht Verdedigen zwak


8e minuut.
Daar is Zsíros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bartha verovert de bal door een tackle van achteren. Bartha probeert naar een medespeler te passen. Paulusz is nu in balbezit. Paulusz geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Szíjj bereikt de bal nog maar net als eerste. Kassai onderschept slim de pass. Kassai geeft een lange en hoge pass. Perlai geeft de bal voor. Nánási krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Karsai is nu in balbezit. Karsai geeft de bal voor. Göröcs bereikt de bal nog maar net als eerste. Nánási bereikt de bal nog maar net als eerste. Nánási haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Göröcs heeft problemen om de bal te vangen. Göröcs geeft een lange en hoge pass. Nánási bereikt de bal nog maar net als eerste. Nánási schiet op doel. Nagypál werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Zsíros rent richting de bal. Zsíros geeft de bal voor. Klungelig pakt Toldi de bal. Nánási bereikt de bal nog maar net als eerste. Nánási draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KellEgyNévAmiértNemBannolnak - ToyHun 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KellEgyNévAmiértNemBannolnak 43%, ToyHun 57%.
KellEgyNévAmiértNemBannolnak - ToyHun 1:0

50e minuut.
Tomkovics kopt de bal weg. Zsíros bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartha begaat een overtreding. Bartha krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Zsíros rent richting de bal. Kanta onderschept slim de pass. Göröcs tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kanta raakt geblesseerd tijdens het duel. Bartha wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Návay onderschept slim de pass. Návay met een sublieme pass. Szíjj is nu in balbezit. Nánási bereikt de bal nog maar net als eerste. Nánási draait met de bal, schiet en ... Nagypál kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
KellEgyNévAmiértNemBannolnak - ToyHun 2:0

69e minuut.
Baráth raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Korolovszky komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Tomkovics is nu in balbezit. Göröcs is nu in balbezit. Kassai rent richting de bal. Göröcs verovert de bal door een tackle van achteren. Göröcs geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
KellEgyNévAmiértNemBannolnak - ToyHun 3:0

74e minuut.
Toldi geeft een lange en hoge pass. Kanta bereikt de bal nog maar net als eerste. Korolovszky rent richting de bal. Kanta is nu in balbezit. Kanta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KellEgyNévAmiértNemBannolnak 49%, ToyHun 51%.
KellEgyNévAmiértNemBannolnak - ToyHun 3:0