Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KellEgyNévAmiértNemBannolnak Kormányos FC
Normal Tactiek 343
42% Balbezit 58%
77% Spel op eigen helft 23%
2 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 26.8
weak Schieten solid
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Zaszalej bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaszalej passt de bal in één keer door. Kupczyk rent richting de bal. Kalbergs rent richting de bal. Kalbergs draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Király rent richting de bal. Király passt de bal in één keer door. Zaszalej probeert naar een medespeler te passen. Kupczyk rent richting de bal. Kupczyk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Dobrolovszki is nu in balbezit. Met opzet legt Petrovics zijn tegenspeler op de grond. Dobrolovszki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gőz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Görög heeft problemen om de bal te vangen. Puska rent richting de bal. Kupczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupczyk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Zaszalej kopt de bal weg. Nógrádi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nógrádi passt de bal in één keer door. Nánási rent richting de bal. Nánási schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Dobrolovszki met een snelle inworp. Kalbergs rent richting de bal. Kalbergs haalt uit met een fantastische trap. Esterházy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KellEgyNévAmiértNemBannolnak - Kormányos FC 0:1

22e minuut.
Veér onderschept slim de pass. Veér geeft een lange en hoge pass. Puska probeert naar een medespeler te passen. Kupczyk rent richting de bal. Kupczyk schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ivanics bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KellEgyNévAmiértNemBannolnak - Kormányos FC 0:2

28e minuut.
Zaszalej speelt de bal door. Kalbergs bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalbergs passt de bal met de wreef. Kupczyk rent richting de bal. Kupczyk draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Görög geeft een hoge lob. Inworp. Zaszalej met een snelle inworp. Kalbergs heeft problemen om de bal te vangen. Kalbergs haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Esterházy geeft de bal voor. Inworp. Zaszalej zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kalbergs is nu in balbezit. Kalbergs geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Puska speelt de bal door. Kalbergs rent richting de bal. Nógrádi is nu in balbezit. Kupczyk is nu in balbezit. Kupczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KellEgyNévAmiértNemBannolnak - Kormányos FC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KellEgyNévAmiértNemBannolnak 78%, Kormányos FC 22%.
KellEgyNévAmiértNemBannolnak - Kormányos FC 0:3

46e minuut.
Puska speelt de bal door. Réti heeft problemen om de bal te vangen. Réti speelt de bal door. Zaszalej is nu in balbezit. Zaszalej passt de bal met de wreef.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Gőz speelt de bal door. Nógrádi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nógrádi geeft een hoge lob. Nánási is nu in balbezit. Nánási haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Dobrolovszki is nu in balbezit. Petrovics bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Dobrolovszki zijn tegenspeler op de grond. Dobrolovszki krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Kalbergs speelt de bal door. Kupczyk rent richting de bal. Király bereikt de bal nog maar net als eerste. Király haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KellEgyNévAmiértNemBannolnak - Kormányos FC 0:4

67e minuut.
Király geeft de bal voor. Perlai probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kalbergs is nu in balbezit. Kalbergs schiet op doel. Na een snelle pass probeert Kupczyk de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal. Kupczyk heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kupczyk rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KellEgyNévAmiértNemBannolnak - Kormányos FC 0:5

70e minuut.
Perlai probeert naar een medespeler te passen. Gőz geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Szíjj de bal onder controle te krijgen. Gőz bereikt de bal nog maar net als eerste. Király geeft een lange en hoge pass. Ivanics probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Nógrádi passt de bal met de wreef. Király bereikt de bal nog maar net als eerste. Király speelt de bal door. Kupczyk is nu in balbezit. Kupczyk draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Ivanics bokst de bal weg.

77e minuut.
Gőz met een sublieme pass. Király rent richting de bal. Király speelt de bal door. Kupczyk rent richting de bal. Kupczyk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Esterházy geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zaszalej met een snelle inworp. Kalbergs bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalbergs draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KellEgyNévAmiértNemBannolnak 76%, Kormányos FC 24%.
KellEgyNévAmiértNemBannolnak - Kormányos FC 0:5