Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Újpalota United FC Akukho Umusa
Normal Tactiek próba
38% Balbezit 62%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 61
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 45.8
slecht Schieten formidabel
zwak Passen goed
hopeloos Verdedigen goed


4e minuut.
Pecháček passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Brousil de bal. Harsányi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Harsányi krijgt een gele kaart. Brousil is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Brousil legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Újpalota United - FC Akukho Umusa 0:1

5e minuut.
Pecháček bereikt de bal nog maar net als eerste. Pecháček geeft een lange en hoge pass. Brousil kopt de bal weg. Pachiegga bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachiegga draait met de bal, schiet en ... Bádonyi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Grósz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dermendzhiev is nu in balbezit. Dermendzhiev probeert naar een medespeler te passen. Pachiegga bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachiegga schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Dermendzhiev verovert de bal door een tackle van achteren. Brousil is nu in balbezit. Brousil passt de bal in één keer door. Pachiegga is nu in balbezit. Pachiegga schiet op doel. Bádonyi bokst de bal weg. Brousil bereikt de bal nog maar net als eerste. Brousil schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Újpalota United - FC Akukho Umusa 0:2

15e minuut.
Pencz is nu in balbezit. Dermendzhiev is nu in balbezit. Dermendzhiev geeft de bal voor. Brousil rent richting de bal. Brousil schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Dermendzhiev kopt de bal weg. Hiu-Kwoon bereikt de bal nog maar net als eerste. Brousil bereikt de bal nog maar net als eerste. Brousil schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Újpalota United - FC Akukho Umusa 0:3

19e minuut.
Dermendzhiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Dermendzhiev passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Brousil de bal. Brousil schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Újpalota United - FC Akukho Umusa 0:4

22e minuut.
Bărzoi speelt de bal door. Pecháček geeft een hoge lob. Pachiegga bereikt de bal nog maar net als eerste. Brousil is nu in balbezit. Brousil draait met de bal, schiet en ... Paal!

24e minuut.
Pecháček is nu in balbezit. Pecháček passt de bal in één keer door. Hiu-Kwoon bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiu-Kwoon schiet op doel. Igaly probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Újpalota United - FC Akukho Umusa 0:5

27e minuut.
Pencz geeft een hoge lob. Brousil kopt de bal weg. Daar is Dermendzhiev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dermendzhiev geeft een lange en hoge pass. Brousil springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Pecháček met een sublieme pass. Dermendzhiev heeft problemen om de bal te vangen. Dermendzhiev speelt de bal door. Brousil bereikt de bal nog maar net als eerste. Brousil haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Újpalota United - FC Akukho Umusa 0:6

31e minuut.
Pecháček geeft een lange en hoge pass. Brousil kopt de bal weg. Daar is Pachiegga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brousil bereikt de bal nog maar net als eerste. Brousil draait met de bal, schiet en ... Bádonyi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hiu-Kwoon bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiu-Kwoon haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Doeltrap. Bádonyi trapt de bal weg. Pecháček kopt de bal weg. Brousil is nu in balbezit. Brousil schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Pecháček kopt de bal weg. Hiu-Kwoon heeft problemen om de bal te vangen. Hiu-Kwoon met een sublieme pass. Brousil is nu in balbezit. Brousil haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Brousil bereikt de bal nog maar net als eerste. Brousil draait met de bal, schiet en ... Bádonyi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Újpalota United - FC Akukho Umusa 0:7

37e minuut.
Füle met een sublieme pass. Patakfalvi is nu in balbezit. Brousil verovert de bal door een tackle van achteren. Pachiegga rent richting de bal. Pachiegga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Pecháček speelt de bal door. Hiu-Kwoon is nu in balbezit. Hiu-Kwoon passt de bal met de wreef. Pachiegga rent richting de bal. Pachiegga schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Brousil bereikt de bal nog maar net als eerste. Brousil schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Kasza is nu in balbezit. Pachiegga verovert de bal door een tackle van achteren. Pachiegga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Újpalota United - FC Akukho Umusa 0:8

41e minuut.
Hiu-Kwoon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pecháček rent richting de bal. Pecháček passt de bal met de wreef. Brousil kan de bal niet met de borst controleren. Brousil draait met de bal, schiet en ... Bádonyi bokst de bal weg.

42e minuut.
Dermendzhiev passt de bal met de wreef. Bádonyi probeert naar een medespeler te passen. Dermendzhiev kopt de bal weg. Brousil heeft problemen om de bal te vangen. Brousil draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Újpalota United 85%, FC Akukho Umusa 15%.
Újpalota United - FC Akukho Umusa 0:8

49e minuut.
Klungelig pakt Brecska de bal. Dermendzhiev is nu in balbezit. Dermendzhiev passt de bal met de wreef. Brousil rent richting de bal. Brousil schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hiu-Kwoon rent richting de bal. Hiu-Kwoon draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Patakfalvi is nu in balbezit. Brousil tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Patakfalvi raakt geblesseerd tijdens het duel. Igaly zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bărzoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bărzoi passt de bal zonder na te denken. Pachiegga rent richting de bal. Pachiegga haalt uit met een fantastische trap. Bádonyi bokst de bal weg.

52e minuut.
Grósz geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hiu-Kwoon met de inworp. Pecháček geeft een hoge lob. Brousil maakt een snoekduik en kopt de bal. Bádonyi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Igaly heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Újpalota United - FC Akukho Umusa 0:9

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hiu-Kwoon met de inworp. Pecháček geeft een lange en hoge pass. Pachiegga bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachiegga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Újpalota United - FC Akukho Umusa 0:10

56e minuut.
Dermendzhiev probeert naar een medespeler te passen. Patakfalvi heeft problemen om de bal te vangen. Brousil rent richting de bal. Brousil schiet op doel. Bádonyi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Újpalota United - FC Akukho Umusa 0:11

59e minuut.
Inworp. Pecháček met de inworp. Hiu-Kwoon is nu in balbezit. Hiu-Kwoon schiet op doel. Na een snelle pass probeert Harsányi de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Újpalota United - FC Akukho Umusa 0:12

64e minuut.
Bărzoi met een sublieme pass. Dermendzhiev rent richting de bal. Dermendzhiev passt de bal in één keer door. Brousil bereikt de bal nog maar net als eerste. Brousil haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Újpalota United - FC Akukho Umusa 0:13

65e minuut.
Füle bereikt de bal nog maar net als eerste. Brousil onderschept slim de pass. Brousil geeft een hoge lob. Hiu-Kwoon is nu in balbezit. Hiu-Kwoon draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Bádonyi trapt de bal weg. Pecháček kopt de bal weg. Igaly is nu in balbezit. Brousil verovert de bal door een tackle van achteren. Brousil schiet op doel. De bal raakt de paal.

68e minuut.
Pachiegga bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachiegga passt de bal met de wreef. Brousil is nu in balbezit. Brousil schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Újpalota United - FC Akukho Umusa 0:14

68e minuut.
Füle probeert naar een medespeler te passen. Harsányi speelt de bal door. Patakfalvi is nu in balbezit. Brousil verovert de bal door een tackle van achteren. Brousil draait met de bal, schiet en ... Bádonyi bokst de bal weg.

71e minuut.
Pecháček speelt de bal door. Hiu-Kwoon is nu in balbezit. Hiu-Kwoon geeft de bal voor. Brousil is nu in balbezit. Brousil draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Bărzoi rent richting de bal. Bărzoi probeert naar een medespeler te passen. Brousil is nu in balbezit. Brousil haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Újpalota United - FC Akukho Umusa 0:15

73e minuut.
Füle probeert naar een medespeler te passen. Brecska heeft problemen om de bal te vangen. Brousil is nu in balbezit. Brousil haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Bádonyi trapt de bal weg van het doel. Hiu-Kwoon bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiu-Kwoon probeert naar een medespeler te passen. Brousil rent richting de bal. Brousil haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Dermendzhiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Dermendzhiev passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Brousil de bal. Brousil haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Hiu-Kwoon heeft problemen om de bal te vangen. Hiu-Kwoon geeft een hoge lob. Brousil kopt de bal weg. Pachiegga rent richting de bal. Pachiegga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Pachiegga rent richting de bal. Pachiegga passt de bal met de wreef. Pecháček rent richting de bal. Brousil bereikt de bal nog maar net als eerste. Brousil schiet op doel. Bádonyi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Brousil rent richting de bal. Brousil haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Újpalota United - FC Akukho Umusa 0:16

83e minuut.
Hiu-Kwoon geeft een lange en hoge pass. Daar is Pachiegga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brousil bereikt de bal nog maar net als eerste. Brousil haalt uit met een fantastische trap. Bádonyi probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Göncz rent richting de bal. Göncz geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Hiu-Kwoon de bal onder controle te krijgen. Brousil bereikt de bal nog maar net als eerste. Brousil schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Patakfalvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachiegga onderschept slim de pass. Pachiegga passt de bal in één keer door. Hiu-Kwoon is nu in balbezit. Hiu-Kwoon schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bádonyi trapt de bal weg van het doel. Pecháček probeert naar een medespeler te passen. Brousil bereikt de bal nog maar net als eerste. Brousil haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Újpalota United 90%, FC Akukho Umusa 10%.
Újpalota United - FC Akukho Umusa 0:16