Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
37gumball ufhcsTC
352 Tactiek 541inj
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
8 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
42.7 gemiddelde waardering 44.4
good Schieten very good
good Passen good
average Verdedigen adequate


7e minuut.
Goreffi passt de bal in één keer door. van Loen rent richting de bal. van Loen probeert naar een medespeler te passen. Beliczky rent richting de bal. Beliczky draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Beliczky bereikt de bal nog maar net als eerste. Docu rent richting de bal. Docu passt de bal zonder na te denken. Beliczky is nu in balbezit. Beliczky haalt uit met een fantastische trap. Boladão bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
37gumball - ufhcsTC 0:1

17e minuut.
Wolwowicz kopt de bal weg. Bruzdewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruzdewicz passt de bal zonder na te denken. Lousada bereikt de bal nog maar net als eerste. Lousada geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
37gumball - ufhcsTC 1:1

24e minuut.
Colţan rent richting de bal. Colţan geeft een lange en hoge pass. Bukowiec rent richting de bal. Beliczky verovert de bal door een tackle van achteren. Beliczky schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. van Loen is nu in balbezit. van Loen geeft een hoge lob. Beliczky is nu in balbezit. Beliczky draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Emődi geeft een hoge lob. Daar is Bukowiec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beliczky bereikt de bal nog maar net als eerste. Beliczky schiet op doel. Boladão probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
37gumball - ufhcsTC 1:2

34e minuut.
van Loen bereikt de bal nog maar net als eerste. van Loen passt de bal zonder na te denken. Beliczky is nu in balbezit. Beliczky draait met de bal, schiet en ... Boladão maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
37gumball - ufhcsTC 1:3

40e minuut.
van Loen kopt de bal weg. Docu heeft problemen om de bal te vangen. Beliczky bereikt de bal nog maar net als eerste. Beliczky haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
37gumball - ufhcsTC 1:4

41e minuut.
Goreffi speelt de bal door. Karaszewski heeft problemen om de bal te vangen. Karaszewski met een sublieme pass. Lousada met een sublieme pass. Nawałka verovert de bal door een tackle van achteren. De bal raakt de paal.

45e minuut.
Doeltrap. Hotoleanu komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 37gumball 49%, ufhcsTC 51%.
37gumball - ufhcsTC 1:4

49e minuut.
Bukowiec passt de bal in één keer door. Fossé is nu in balbezit. Fossé passt de bal zonder na te denken. Karaszewski heeft problemen om de bal te vangen. Karaszewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Klungelig pakt Battista de bal. Battista geeft een hoge lob. Benítez heeft problemen om de bal te vangen. Goreffi is nu in balbezit. Goreffi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
37gumball - ufhcsTC 2:4

60e minuut.
Vonder Putten verovert de bal door een tackle van achteren. Battista geeft een lange en hoge pass. Karaszewski heeft problemen om de bal te vangen. Dürmeier rent richting de bal. Dürmeier schiet op doel. De bal raakt de paal.

60e minuut.
Wolwowicz geeft een hoge lob. Hotoleanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hotoleanu speelt de bal door. Beliczky rent richting de bal. Beliczky haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Emődi kopt de bal weg. Hotoleanu kan de bal niet met de borst controleren. Hotoleanu passt de bal in één keer door. Beliczky is nu in balbezit. Beliczky schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Benítez passt de bal zonder na te denken. Hotoleanu geeft een hoge lob. Bukowiec heeft problemen om de bal te vangen. Beliczky bereikt de bal nog maar net als eerste. Beliczky schiet op doel. Boladão bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Fossé bereikt de bal nog maar net als eerste. Fossé geeft een lange en hoge pass. Dürmeier bereikt de bal nog maar net als eerste. Dürmeier draait met de bal, schiet en ... Siekkinen werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

75e minuut.
Hotoleanu geeft de bal voor. Boladão met een sublieme pass. Nəzirli kopt de bal weg. Beliczky rent richting de bal. Beliczky draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Stambolić is nu in balbezit. Stambolić geeft de bal voor. Inworp. Battista met de inworp. Goreffi geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Hotoleanu probeert naar een medespeler te passen. Beliczky rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Docu. Beliczky is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hotoleanu wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Nəzirli rent richting de bal. Karaszewski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nəzirli raakt geblesseerd tijdens het duel. Benítez zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Docu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beliczky bereikt de bal nog maar net als eerste. Beliczky haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 37gumball 38%, ufhcsTC 62%.
37gumball - ufhcsTC 2:4