Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sheriff Tiraspol zsoldosok
, Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
3 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 18.5
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


28e minuut.
Császi is nu in balbezit. Öreg bereikt de bal nog maar net als eerste. Császi verovert de bal door een tackle van achteren. Császi draait met de bal, schiet en ... Dobos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sheriff Tiraspol 46%, zsoldosok 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sheriff Tiraspol - zsoldosok 0:0

46e minuut.
Herédi is nu in balbezit. Szovják is nu in balbezit. Szovják passt de bal in één keer door. Zsebe is nu in balbezit. Zsebe schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Weisz rent richting de bal. Seper verovert de bal door een tackle van achteren. Seper speelt de bal door. Zsebe is nu in balbezit. Zsebe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sheriff Tiraspol - zsoldosok 0:1

51e minuut.
Császi speelt de bal door. Lendvai bereikt de bal nog maar net als eerste. Zsebe begaat een overtreding. Lendvai wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

54e minuut.
Weisz passt de bal in één keer door. Herédi bereikt de bal nog maar net als eerste. Herédi probeert naar een medespeler te passen. Zsebe is nu in balbezit. Zsebe schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Lepuga heeft problemen om de bal te vangen. Lepuga geeft een lange en hoge pass. Fajth probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zsebe rent richting de bal. Zsebe haalt uit met een fantastische trap. Gubán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Herédi is nu in balbezit. Herédi haalt uit met een fantastische trap. Gubán probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Weisz rent richting de bal. Weisz passt de bal zonder na te denken. Fajth heeft problemen om de bal te vangen. Zsebe is nu in balbezit. Zsebe schiet op doel. Paal!

73e minuut.
Lepuga verovert de bal door een tackle van achteren. Fajth onderschept slim de pass. Weisz probeert naar een medespeler te passen. Fajth is nu in balbezit. Fajth draait met de bal, schiet en ... Gubán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Vécsey passt de bal in één keer door. Öreg is nu in balbezit. Öreg speelt de bal door. Zsebe is nu in balbezit. Zsebe schiet op doel. Gubán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Öreg passt de bal in één keer door. Weisz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vécsey. Vécsey krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sheriff Tiraspol 59%, zsoldosok 41%.
Sheriff Tiraspol - zsoldosok 0:1