Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KecsoFC ufhcsTC
Normal Tactiek 451
44% Balbezit 56%
82% Spel op eigen helft 18%
2 Doelpogingen 36
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 39.5
weak Schieten very good
poor Passen solid
poor Verdedigen average


1e minuut.
Herczegfalvi met een sublieme pass. Hotoleanu is nu in balbezit. Dzsudzsák is nu in balbezit. Hotoleanu onderschept slim de pass. Hotoleanu geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Mikhárdi verovert de bal door een tackle van achteren. Emődi bereikt de bal nog maar net als eerste. Emődi passt de bal met de wreef. Beliczky bereikt de bal nog maar net als eerste. Beliczky schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Alföldi geeft de bal voor. Inworp. Hotoleanu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wziątka geeft een lange en hoge pass. Beliczky maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Nəzirli kopt de bal weg. Wziątka probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Havrán de bal. Wziątka is nu in balbezit. Wziątka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Hotoleanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hotoleanu geeft de bal voor. Peszeni bereikt de bal nog maar net als eerste. Beliczky verovert de bal door een tackle van achteren. Beliczky draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KecsoFC - ufhcsTC 0:1

16e minuut.
Wziątka onderschept slim de pass. Wziątka geeft een lange en hoge pass. Daar is Beliczky, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beliczky draait met de bal, schiet en ... Császár probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KecsoFC - ufhcsTC 0:2

17e minuut.
Szathmári passt de bal zonder na te denken. Nəzirli rent richting de bal. Nəzirli geeft een hoge lob. Beliczky bereikt de bal nog maar net als eerste. Beliczky haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KecsoFC - ufhcsTC 0:3

19e minuut.
Peszeni kopt de bal weg. Daar is Szathmári, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wziątka met een sublieme pass. Beliczky kan de bal niet met de borst controleren. Beliczky haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Herczegfalvi heeft problemen om de bal te vangen. Wziątka probeert naar een medespeler te passen. Beliczky rent richting de bal. Beliczky draait met de bal, schiet en ... Császár probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KecsoFC - ufhcsTC 0:4

28e minuut.
Herczegfalvi rent richting de bal. Herczegfalvi passt de bal zonder na te denken. Hotoleanu met een sublieme pass. Wziątka is nu in balbezit. Wziątka geeft een lange en hoge pass. Császár probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Peszeni is nu in balbezit. Wziątka verovert de bal door een tackle van achteren. Wziątka probeert naar een medespeler te passen. Beliczky heeft problemen om de bal te vangen. Beliczky haalt uit met een fantastische trap. Császár kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Alföldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Alföldi geeft een hoge lob. Emődi met een sublieme pass. Klungelig pakt Beliczky de bal. Beliczky schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Hotoleanu verovert de bal door een tackle van achteren. Hotoleanu geeft een hoge lob. Beliczky bereikt de bal nog maar net als eerste. Beliczky draait met de bal, schiet en ... Császár maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KecsoFC - ufhcsTC 0:5

37e minuut.
Ebongué passt de bal zonder na te denken. Colţan probeert de bal aan de voet te houden. Wziątka speelt de bal door. Beliczky rent richting de bal. Beliczky haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Nəzirli verovert de bal door een tackle van achteren. Nəzirli met een sublieme pass. Beliczky rent richting de bal. Beliczky schiet op doel. Peszeni probeert de bal aan de voet te houden. Császár kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Nəzirli onderschept slim de pass. Nəzirli passt de bal zonder na te denken. Wziątka speelt de bal door. Beliczky rent richting de bal. Beliczky schiet op doel. Császár probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Császár trapt de bal weg. Nəzirli geeft een lange en hoge pass. Havrán met een sublieme pass. Beliczky bereikt de bal nog maar net als eerste. Beliczky draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KecsoFC - ufhcsTC 0:6

45e minuut.
Ojeda komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KecsoFC 82%, ufhcsTC 18%.
KecsoFC - ufhcsTC 0:6

49e minuut.
Nəzirli passt de bal zonder na te denken. Wziątka bereikt de bal nog maar net als eerste. Wziątka met een sublieme pass. Beliczky is nu in balbezit. Beliczky schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Nəzirli kopt de bal weg. Wziątka heeft problemen om de bal te vangen. Wziątka passt de bal met de wreef. Beliczky rent richting de bal. Beliczky draait met de bal, schiet en ... Császár probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Colţan onderschept slim de pass. Colţan passt de bal met de wreef. Ojeda probeert naar een medespeler te passen. Beliczky is nu in balbezit. Beliczky draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Doeltrap. Császár trapt de bal weg. Emődi kopt de bal weg. Wziątka is nu in balbezit. Wziątka geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Wziątka raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Leszaniuk komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Nəzirli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Leszaniuk rent richting de bal. Leszaniuk geeft een hoge lob. Beliczky rent richting de bal. Beliczky haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KecsoFC - ufhcsTC 0:7

62e minuut.
Ojeda rent richting de bal. Ojeda passt de bal zonder na te denken. Leszaniuk speelt de bal door. Daar is Beliczky, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beliczky haalt uit met een fantastische trap. Császár verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Colţan met een sublieme pass. Ojeda probeert naar een medespeler te passen. Beliczky bereikt de bal nog maar net als eerste. Beliczky kan de bal niet met de borst controleren. Beliczky draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KecsoFC - ufhcsTC 0:8

71e minuut.
Ojeda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Leszaniuk rent richting de bal. Leszaniuk probeert naar een medespeler te passen. Beliczky heeft problemen om de bal te vangen. Beliczky draait met de bal, schiet en ... Császár verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KecsoFC - ufhcsTC 0:9

73e minuut.
Alföldi rent richting de bal. Alföldi passt de bal in één keer door. Leszaniuk met een sublieme pass. Beliczky bereikt de bal nog maar net als eerste. Beliczky haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Emődi speelt de bal door. Leszaniuk is nu in balbezit. Leszaniuk passt de bal met de wreef. Beliczky is nu in balbezit. Beliczky haalt uit met een fantastische trap. Császár verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KecsoFC - ufhcsTC 0:10

76e minuut.
Mikhárdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Leszaniuk verovert de bal door een tackle van achteren. Leszaniuk passt de bal in één keer door. Beliczky bereikt de bal nog maar net als eerste. Beliczky haalt uit met een fantastische trap. Császár probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

78e minuut.
Colţan geeft een lange en hoge pass. Császár met een sublieme pass. Leszaniuk kopt de bal weg. Beliczky rent richting de bal. Beliczky haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
KecsoFC - ufhcsTC 0:11

84e minuut.
Emődi probeert naar een medespeler te passen. Leszaniuk is nu in balbezit. Leszaniuk passt de bal met de wreef. Beliczky bereikt de bal nog maar net als eerste. Beliczky haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KecsoFC 82%, ufhcsTC 18%.
KecsoFC - ufhcsTC 0:11