Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ufhcsTC KecsoFC
451 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
35% Spel op eigen helft 65%
21 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
35.5 gemiddelde waardering 20.3
goed Schieten slecht
solide Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


5e minuut.
Klungelig pakt Herczegfalvi de bal. Ojeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojeda passt de bal in één keer door. Beliczky bereikt de bal nog maar net als eerste. Beliczky haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Császár trapt de bal weg. Colţan kopt de bal weg. Ojeda probeert de bal met de borst te controleren. Ojeda geeft een lange en hoge pass. Beliczky springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Glós bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojeda onderschept slim de pass. Ojeda met een sublieme pass. Beliczky is nu in balbezit. Beliczky schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ufhcsTC - KecsoFC 1:0

11e minuut.
Leszaniuk geeft een lange en hoge pass. Glós bereikt de bal nog maar net als eerste. Glós passt de bal in één keer door. Dzsudzsák rent richting de bal. Dzsudzsák geeft een lange en hoge pass. Bonvino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Mikhárdi probeert naar een medespeler te passen. Ojeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojeda geeft de bal voor. Beliczky bereikt de bal nog maar net als eerste. Beliczky schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Nəzirli met een snelle inworp. Ojeda geeft een lange en hoge pass. Beliczky rent richting de bal. Beliczky draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ufhcsTC - KecsoFC 2:0

36e minuut.
Alföldi geeft de bal voor. Mikhárdi kopt de bal weg. Daar is Delflaesse, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szekeres verovert de bal door een tackle van achteren. Szekeres haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Nəzirli is nu in balbezit. Havrán verovert de bal door een tackle van achteren. Havrán geeft de bal voor. Dzsudzsák geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Pilay de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Leszaniuk trapt de bal weg. Beliczky is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Peszeni. Peszeni krijgt een gele kaart. Beliczky is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Colţan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Beliczky kopt de bal weg. Ojeda is nu in balbezit. Ojeda draait met de bal, schiet en ... Császár kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Hotoleanu is nu in balbezit. Hotoleanu geeft de bal voor. Ojeda kopt de bal weg. Beliczky bereikt de bal nog maar net als eerste. Beliczky schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ufhcsTC 44%, KecsoFC 56%.
ufhcsTC - KecsoFC 2:0

50e minuut.
Havrán geeft een lange en hoge pass. Inworp. Nəzirli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ojeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojeda geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Beliczky bereikt de bal nog maar net als eerste. Beliczky draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ufhcsTC - KecsoFC 3:0

52e minuut.
Ojeda onderschept slim de pass. Ojeda geeft de bal voor. Glós kopt de bal weg. Nəzirli is nu in balbezit. Nəzirli geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Szathmári is nu in balbezit. Szathmári probeert naar een medespeler te passen. Colţan is nu in balbezit. Ojeda rent richting de bal. Ojeda geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Szathmári bereikt de bal nog maar net als eerste. Glós bereikt de bal nog maar net als eerste. Colţan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Colţan krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Peszeni probeert de bal met de borst te controleren. Beliczky bereikt de bal nog maar net als eerste. Beliczky passt de bal in één keer door. Ojeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojeda schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Beliczky bereikt de bal nog maar net als eerste. Beliczky draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ufhcsTC - KecsoFC 4:0

77e minuut.
Colţan passt de bal in één keer door. Ojeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojeda passt de bal in één keer door. Beliczky bereikt de bal nog maar net als eerste. Beliczky schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ufhcsTC - KecsoFC 5:0

85e minuut.
Nəzirli speelt de bal door. Ojeda is nu in balbezit. Ojeda passt de bal in één keer door. Daar is Beliczky, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beliczky schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ufhcsTC 26%, KecsoFC 74%.
ufhcsTC - KecsoFC 5:0