Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hegykő FC 37gumball
Normal Tactiek 352
38% Balbezit 62%
76% Spel op eigen helft 24%
2 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.7 gemiddelde waardering 42.9
average Schieten solid
weak Passen good
poor Verdedigen average


4e minuut.
Lousada speelt de bal door. Dürmeier rent richting de bal. Goreffi rent richting de bal. Dürmeier bereikt de bal nog maar net als eerste. Dürmeier haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Karaszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Karaszewski probeert naar een medespeler te passen. Meszesán bereikt de bal nog maar net als eerste. Dürmeier onderschept slim de pass. Dürmeier draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Szoboszlai rent richting de bal. Szoboszlai geeft de bal voor. Inworp. Battista met een snelle inworp. Goreffi geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Dubecz probeert wanhopig de bal te grijpen. Karaszewski is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Hegykő FC - 37gumball 0:1

23e minuut.
Gujdár geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lousada met een snelle inworp. Karaszewski is nu in balbezit. Karaszewski geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Kenesei kopt de bal weg. Docu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruzdewicz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Karaszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karaszewski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Karaszewski is nu in balbezit. Karaszewski passt de bal met de wreef. Szoboszlai is nu in balbezit. Dürmeier verovert de bal door een tackle van achteren. Dürmeier draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hegykő FC - 37gumball 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hegykő FC 73%, 37gumball 27%.
Hegykő FC - 37gumball 0:2

47e minuut.
Klausz bereikt de bal nog maar net als eerste. Goreffi verovert de bal door een tackle van achteren. Goreffi met een sublieme pass. Karaszewski is nu in balbezit. Karaszewski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Karaszewski heeft problemen om de bal te vangen. Latinovics is nu in balbezit. Karaszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Karaszewski met een sublieme pass. Goreffi geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Dubecz trapt de bal weg. Klausz rent richting de bal. Goreffi begaat een overtreding. Goreffi krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Battista met een sublieme pass. Dürmeier bereikt de bal nog maar net als eerste. Dürmeier speelt de bal door. Daar is Karaszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karaszewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Lousada onderschept slim de pass. Lousada met een sublieme pass. Dürmeier is nu in balbezit. Dürmeier draait met de bal, schiet en ... Dubecz probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Bruzdewicz rent richting de bal. Bruzdewicz met een sublieme pass. Klungelig pakt Karaszewski de bal. Goreffi is nu in balbezit. Goreffi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Dubecz met een sublieme pass. Fossé kopt de bal weg. Daar is Klausz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fossé speelt de bal door. Battista met een sublieme pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fossé is nu in balbezit. Klausz rent richting de bal. Met opzet legt Fossé zijn tegenspeler op de grond. Fossé krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Liszek rent richting de bal. Karaszewski onderschept slim de pass. Karaszewski passt de bal met de wreef. Dürmeier bereikt de bal nog maar net als eerste. Dürmeier draait met de bal, schiet en ... Dubecz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hegykő FC 79%, 37gumball 21%.
Hegykő FC - 37gumball 0:2