Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
37gumball Hegykő FC
352 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
26% Spel op eigen helft 74%
19 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.2 gemiddelde waardering 24.9
solide Schieten matig
goed Passen zwak
redelijk Verdedigen slecht


5e minuut.
Klausz bereikt de bal nog maar net als eerste. Goreffi verovert de bal door een tackle van achteren. Goreffi probeert naar een medespeler te passen. Dürmeier is nu in balbezit. Dürmeier haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Dubecz probeert naar een medespeler te passen. Battista kopt de bal weg. Szoboszlai heeft problemen om de bal te vangen. Dürmeier rent richting de bal. Dürmeier schiet op doel. Dubecz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Bruzdewicz rent richting de bal. Bruzdewicz speelt de bal door. Battista is nu in balbezit. Battista geeft een lange en hoge pass. Gujdár heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Szoboszlai onderschept slim de pass. Szoboszlai geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Battista zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Goreffi geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Klausz rent richting de bal. Goreffi onderschept slim de pass. Goreffi probeert naar een medespeler te passen. Dürmeier is nu in balbezit. Dürmeier draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Meszesán verovert de bal door een tackle van achteren. Meszesán speelt de bal door. Kenesei rent richting de bal. Kenesei draait met de bal, schiet en ... Boladão maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
37gumball - Hegykő FC 0:1

34e minuut.
Bukowiec geeft een hoge lob. Szoboszlai kopt de bal weg. Klungelig pakt Latinovics de bal. Karaszewski rent richting de bal. Karaszewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Goreffi speelt de bal door. Dürmeier is nu in balbezit. Dürmeier passt de bal met de wreef. Karaszewski is nu in balbezit. Karaszewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Fossé rent richting de bal. Fossé passt de bal zonder na te denken. Lousada probeert naar een medespeler te passen. Karaszewski rent richting de bal. Karaszewski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 37gumball 30%, Hegykő FC 70%.
37gumball - Hegykő FC 0:1

48e minuut.
Aydın rent richting de bal. Aydın passt de bal met de wreef. Lousada speelt de bal door. Dürmeier is nu in balbezit. Dürmeier draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Fossé rent richting de bal. Fossé geeft een lange en hoge pass. Daar is Latinovics, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaszewski schiet op doel. Dubecz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gujdár bereikt de bal nog maar net als eerste. Gujdár geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bukowiec de bal. Bukowiec geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Latinovics geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Vargha de bal. Bukowiec tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bukowiec krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Aydın passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Karaszewski de bal. Gujdár rent richting de bal. Karaszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Karaszewski draait met de bal, schiet en ... Dubecz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Dürmeier is nu in balbezit. Goreffi is nu in balbezit. Dürmeier probeert naar een medespeler te passen. Karaszewski rent richting de bal. Karaszewski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Gujdár, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Rosta heeft problemen om de bal te vangen. Meszesán is nu in balbezit. Meszesán geeft een hoge lob. Docu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kenesei verovert de bal door een tackle van achteren. Boladão probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kenesei bereikt de bal nog maar net als eerste. Kenesei draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Goreffi rent richting de bal. Dürmeier rent richting de bal. Goreffi is nu in balbezit. Dürmeier is nu in balbezit. Dürmeier schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Goreffi is nu in balbezit. Goreffi passt de bal zonder na te denken. Dürmeier rent richting de bal. Dürmeier haalt uit met een fantastische trap. Dubecz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
37gumball - Hegykő FC 1:1

80e minuut.
Dubecz trapt de bal weg. Bruzdewicz kopt de bal weg. Szoboszlai rent richting de bal. Dürmeier onderschept slim de pass. Dürmeier haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Fossé rent richting de bal. Klausz is nu in balbezit. Fossé verovert de bal door een tackle van achteren. Dürmeier is nu in balbezit. Dürmeier schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Latinovics verovert de bal door een tackle van achteren. Goreffi onderschept slim de pass. Karaszewski is nu in balbezit. Karaszewski schiet op doel. Na een snelle pass probeert Gujdár de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Fossé onderschept slim de pass. Dürmeier rent richting de bal. Goreffi probeert naar een medespeler te passen. Karaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaszewski schiet op doel. Dubecz bokst de bal weg. Dürmeier bereikt de bal nog maar net als eerste. Dürmeier haalt uit met een fantastische trap. Dubecz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 37gumball 22%, Hegykő FC 78%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
37gumball - Hegykő FC 1:1