Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hajcsattok FC FK Kifli
hcs_1 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
62% Spel op eigen helft 38%
11 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.3 gemiddelde waardering 20.2
average Schieten weak
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Buday bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdős probeert naar een medespeler te passen. Salle rent richting de bal. Vékey bereikt de bal nog maar net als eerste. Vékey haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajcsattok FC - FK Kifli 1:0

13e minuut.
Fogl is nu in balbezit. Salle onderschept slim de pass. Cigány is nu in balbezit. Salle onderschept slim de pass. Salle schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Fogl kopt de bal weg. Sajó is nu in balbezit. Salle schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Salle is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

42e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Schlaudraff komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hajcsattok FC 68%, FK Kifli 32%.
Hajcsattok FC - FK Kifli 1:0

56e minuut.
Deutsch met de inworp. Tömöri is nu in balbezit. Tömöri speelt de bal door. Fogl rent richting de bal. Fogl geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Sajó bereikt de bal nog maar net als eerste. Sajó speelt de bal door. Mizda is nu in balbezit. Vékey is nu in balbezit. Vékey draait met de bal, schiet en ... Seres probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Erdős probeert naar een medespeler te passen. Buday rent richting de bal. Deutsch tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Deutsch krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Schlaudraff rent richting de bal. Schlaudraff speelt de bal door. Vékey heeft problemen om de bal te vangen. Kozmács rent richting de bal. Kozmács passt de bal met de wreef.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hajcsattok FC 56%, FK Kifli 44%.
Hajcsattok FC - FK Kifli 1:0