Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sheriff Tiraspol real matild
, Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
3 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 16.9
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


4e minuut.
Bognár zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Joób bereikt de bal nog maar net als eerste. Cseri verovert de bal door een tackle van achteren. Cseri geeft de bal voor. Petry springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Szita geeft de bal voor. Bognár rent richting de bal. Bognár passt de bal zonder na te denken. Petry bereikt de bal nog maar net als eerste. Petry schiet op doel. De bal raakt de paal.

16e minuut.
Cseri probeert naar een medespeler te passen. Báder heeft problemen om de bal te vangen. Báder speelt de bal door. Petry is nu in balbezit. Petry draait met de bal, schiet en ... Gubán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sheriff Tiraspol - real matild 0:1

31e minuut.
Lendvai rent richting de bal. Lendvai speelt de bal door. Klungelig pakt Szöllősi de bal. Császi rent richting de bal. Császi draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Joób is nu in balbezit. Csábi verovert de bal door een tackle van achteren. Csábi met een sublieme pass. Petry bereikt de bal nog maar net als eerste. Petry draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sheriff Tiraspol 62%, real matild 38%.
Sheriff Tiraspol - real matild 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sheriff Tiraspol 54%, real matild 46%.
Sheriff Tiraspol - real matild 0:1