Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
real matild Sheriff Tiraspol
Normal Tactiek ,
50% Balbezit 50%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 17.3
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Weisz is nu in balbezit. Weisz met een sublieme pass. Császi rent richting de bal. Lendvai bereikt de bal nog maar net als eerste. Lendvai draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Farkasházy bereikt de bal nog maar net als eerste. Joób onderschept slim de pass. Lendvai rent richting de bal. Császi rent richting de bal. Császi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Lepuga geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szita zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cseri bereikt de bal nog maar net als eerste. Cseri schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Inworp. Szita met een snelle inworp. Cseri bereikt de bal nog maar net als eerste. Cseri geeft een hoge lob. Gecse kopt de bal weg. Gubán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Csábi geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kasza met de inworp. Lendvai rent richting de bal. Lendvai geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real matild 57%, Sheriff Tiraspol 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
real matild - Sheriff Tiraspol 0:0

50e minuut.
Joób is nu in balbezit. Joób geeft een lange en hoge pass. Szöllősi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szöllősi geeft de bal voor. Weisz geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Ferling geeft de bal voor. Császi is nu in balbezit. Szöllősi begaat een overtreding. Szöllősi krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Ferling geeft een lange en hoge pass. Lendvai bereikt de bal nog maar net als eerste. Lendvai speelt de bal door. Császi rent richting de bal. Császi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Lepuga met een sublieme pass. Daar is Petry, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lepuga tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lepuga krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Farkasházy geeft een hoge lob. Weisz is nu in balbezit. Cseri tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cseri krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real matild 61%, Sheriff Tiraspol 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
real matild - Sheriff Tiraspol 0:0