Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
37gumball KecsoFC
352 Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
23% Spel op eigen helft 77%
21 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.1 gemiddelde waardering 21.5
solid Schieten weak
good Passen poor
adequate Verdedigen weak


4e minuut.
Karaszewski heeft problemen om de bal te vangen. Herczegfalvi speelt de bal door. Goreffi met een sublieme pass. Dürmeier rent richting de bal. Dürmeier draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Szathmári speelt de bal door. Daar is Bruzdewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bruzdewicz probeert naar een medespeler te passen. Lousada kan de bal niet met de borst controleren. Lousada passt de bal met de wreef.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Herczegfalvi rent richting de bal. Karaszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Karaszewski passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Dürmeier de bal. Dürmeier schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Császár trapt de bal weg. Goreffi kopt de bal weg. Klungelig pakt Peszeni de bal. Dürmeier rent richting de bal. Dürmeier schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Glós is nu in balbezit. Dürmeier verovert de bal door een tackle van achteren. Dürmeier passt de bal in één keer door. Karaszewski rent richting de bal. Karaszewski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Dürmeier bereikt de bal nog maar net als eerste. Peszeni onderschept slim de pass. Goreffi is nu in balbezit. Dürmeier rent richting de bal. Dürmeier draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Battista is nu in balbezit. Battista passt de bal zonder na te denken. Dürmeier is nu in balbezit. Dürmeier draait met de bal, schiet en ... Havrán probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
37gumball - KecsoFC 1:0

34e minuut.
Szathmári probeert naar een medespeler te passen. Karaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaszewski passt de bal zonder na te denken. Dürmeier is nu in balbezit. Dürmeier haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
37gumball - KecsoFC 2:0

36e minuut.
Herczegfalvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lousada speelt de bal door. Peszeni is nu in balbezit. Dürmeier onderschept slim de pass. Dürmeier haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 37gumball 22%, KecsoFC 78%.
37gumball - KecsoFC 2:0

50e minuut.
Battista zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bruzdewicz geeft een lange en hoge pass. Karaszewski is nu in balbezit. Karaszewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
37gumball - KecsoFC 3:0

56e minuut.
Bruzdewicz onderschept slim de pass. Bruzdewicz probeert naar een medespeler te passen. Lousada met een sublieme pass. Klungelig pakt Dürmeier de bal. Dürmeier draait met de bal, schiet en ... Császár bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
37gumball - KecsoFC 4:0

61e minuut.
Dürmeier bereikt de bal nog maar net als eerste. Dürmeier passt de bal in één keer door. Karaszewski rent richting de bal. Karaszewski schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
37gumball - KecsoFC 5:0

69e minuut.
Havrán geeft een hoge lob. Fossé kopt de bal weg. Daar is Herczegfalvi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dürmeier is nu in balbezit. Dürmeier schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Klungelig pakt Dürmeier de bal. Peszeni bereikt de bal nog maar net als eerste. Dürmeier onderschept slim de pass. Dürmeier draait met de bal, schiet en ... Császár probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
37gumball - KecsoFC 6:0

87e minuut.
Karaszewski rent richting de bal. Goreffi rent richting de bal. Goreffi speelt de bal door. Dürmeier is nu in balbezit. Dürmeier schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
37gumball - KecsoFC 7:0

88e minuut.
Karaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lousada rent richting de bal. Lousada passt de bal zonder na te denken. Karaszewski is nu in balbezit. Karaszewski geeft een lange en hoge pass. Császár probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Aydın onderschept slim de pass. Aydın geeft de bal voor. Klungelig pakt Peszeni de bal. Dürmeier onderschept slim de pass. Dürmeier haalt uit met een fantastische trap. Császár bokst de bal weg. Karaszewski is nu in balbezit. Karaszewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
37gumball - KecsoFC 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 37gumball 25%, KecsoFC 75%.
37gumball - KecsoFC 8:0