Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KecsoFC 37gumball
Normal Tactiek 352
39% Balbezit 61%
71% Spel op eigen helft 29%
1 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 43.5
weak Schieten solid
poor Passen good
weak Verdedigen adequate


18e minuut.
Fossé verovert de bal door een tackle van achteren. Fossé probeert naar een medespeler te passen. Lousada is nu in balbezit. Lousada geeft een hoge lob. Dürmeier maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Karaszewski rent richting de bal. Karaszewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KecsoFC - 37gumball 0:1

19e minuut.
Szathmári rent richting de bal. Goreffi verovert de bal door een tackle van achteren. Herczegfalvi rent richting de bal. Karaszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Karaszewski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Karaszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Havrán bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Karaszewski haalt uit met een fantastische trap. Császár maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KecsoFC - 37gumball 0:2

22e minuut.
Lousada rent richting de bal. Lousada geeft de bal voor. Klungelig pakt Glós de bal. Dürmeier bereikt de bal nog maar net als eerste. Dürmeier draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Herczegfalvi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fossé kopt de bal weg. Lousada controleert de bal met de borst. Lousada geeft een lange en hoge pass. Dürmeier krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Glós bereikt de bal nog maar net als eerste. Dürmeier met een sublieme pass. Karaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaszewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KecsoFC - 37gumball 0:3

32e minuut.
Goreffi probeert naar een medespeler te passen. Bruzdewicz met een sublieme pass. Karaszewski met een sublieme pass. Dürmeier rent richting de bal. Dürmeier draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KecsoFC - 37gumball 0:4

39e minuut.
Karaszewski speelt de bal door. Dürmeier heeft problemen om de bal te vangen. Goreffi is nu in balbezit. Goreffi passt de bal met de wreef. Lousada geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Goreffi passt de bal met de wreef. Alföldi heeft problemen om de bal te vangen. Lousada begaat een overtreding. Lousada krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Goreffi met een sublieme pass. Karaszewski is nu in balbezit. Karaszewski probeert naar een medespeler te passen. Dürmeier is nu in balbezit. Dürmeier schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KecsoFC - 37gumball 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KecsoFC 68%, 37gumball 32%.
KecsoFC - 37gumball 0:5

50e minuut.
Szekeres is nu in balbezit. Bruzdewicz rent richting de bal. Szekeres verovert de bal door een tackle van achteren. Szekeres draait met de bal, schiet en ... Boladão probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Herczegfalvi heeft problemen om de bal te vangen. Bruzdewicz onderschept slim de pass. Bruzdewicz passt de bal met de wreef. Dürmeier rent richting de bal. Dürmeier haalt uit met een fantastische trap. Császár bokst de bal weg. Császár probeert naar een medespeler te passen. Fossé kopt de bal weg. Karaszewski rent richting de bal. Karaszewski haalt uit met een fantastische trap. Császár werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KecsoFC - 37gumball 0:6

61e minuut.
Karaszewski is nu in balbezit. Karaszewski passt de bal in één keer door. Dürmeier rent richting de bal. Dürmeier haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KecsoFC - 37gumball 0:7

67e minuut.
Aydın geeft de bal voor. Glós bereikt de bal nog maar net als eerste. Battista bereikt de bal nog maar net als eerste. Dürmeier rent richting de bal. Dürmeier haalt uit met een fantastische trap. Császár probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Havrán geeft een lange en hoge pass. Bukowiec kopt de bal weg. Klungelig pakt Alföldi de bal. Lousada bereikt de bal nog maar net als eerste. Lousada geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Havrán trapt de bal weg van het doel. Inworp. Lousada zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Goreffi rent richting de bal. Goreffi geeft een lange en hoge pass. Paal! Császár probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Havrán rent richting de bal. Havrán geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lousada met de inworp. Goreffi geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Fossé is nu in balbezit. Fossé geeft de bal voor. Glós heeft problemen om de bal te vangen. Battista geeft de bal voor. Dürmeier krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Battista onderschept slim de pass. Battista probeert naar een medespeler te passen. Bruzdewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruzdewicz speelt de bal door. Karaszewski geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
KecsoFC - 37gumball 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KecsoFC 75%, 37gumball 25%.
KecsoFC - 37gumball 0:8