Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ufhcsTC Hegykő FC
451 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
24% Spel op eigen helft 76%
36 Doelpogingen 4
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.9 gemiddelde waardering 24.4
solide Schieten matig
goed Passen zwak
zwak Verdedigen zwak


2e minuut.
Ojeda geeft een lange en hoge pass. Szoboszlai heeft problemen om de bal te vangen. Beliczky is nu in balbezit. Beliczky haalt uit met een fantastische trap. Dubecz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

3e minuut.
Kenesei rent richting de bal. Vilić is nu in balbezit. Kenesei onderschept slim de pass. Kenesei haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ufhcsTC - Hegykő FC 0:1

10e minuut.
Daar is Emődi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nəzirli geeft een lange en hoge pass. Klausz probeert de bal aan de voet te houden. Beliczky bereikt de bal nog maar net als eerste. Beliczky draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Nəzirli is nu in balbezit. Nəzirli passt de bal in één keer door. Beliczky bereikt de bal nog maar net als eerste. Beliczky draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ufhcsTC - Hegykő FC 1:1

13e minuut.
Ojeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojeda geeft een lange en hoge pass. Beliczky is nu in balbezit. Beliczky haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

16e minuut.
Colţan met een sublieme pass. Nəzirli bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəzirli met een sublieme pass. Beliczky bereikt de bal nog maar net als eerste. Beliczky draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Klausz bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəzirli verovert de bal door een tackle van achteren. Nəzirli met een sublieme pass. Beliczky bereikt de bal nog maar net als eerste. Beliczky schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ufhcsTC - Hegykő FC 2:1

19e minuut.
Drăguloiu geeft een lange en hoge pass. Latinovics kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Klausz de bal onder controle te krijgen. Beliczky rent richting de bal. Beliczky draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ufhcsTC - Hegykő FC 3:1

28e minuut.
Klungelig pakt Klausz de bal. Nəzirli onderschept slim de pass. Nəzirli speelt de bal door. Beliczky rent richting de bal. Beliczky haalt uit met een fantastische trap. Dubecz bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Klausz verovert de bal door een tackle van achteren. Klausz geeft een hoge lob. Liszek rent richting de bal. Nəzirli bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəzirli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Gujdár trapt de bal weg. Liszek kopt de bal weg. Ojeda geeft de bal voor. Beliczky rent richting de bal. Beliczky draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Klungelig pakt Liszek de bal. Nəzirli bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəzirli passt de bal in één keer door. Beliczky rent richting de bal. Beliczky schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ufhcsTC 25%, Hegykő FC 75%.
ufhcsTC - Hegykő FC 3:1

51e minuut.
Hotoleanu verovert de bal door een tackle van achteren. Hotoleanu passt de bal in één keer door. Beliczky is nu in balbezit. Beliczky schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ufhcsTC - Hegykő FC 4:1

55e minuut.
Colţan kopt de bal weg. Beliczky rent richting de bal. Szoboszlai legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Beliczky raakt geblesseerd tijdens het duel. Beliczky legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
ufhcsTC - Hegykő FC 5:1

60e minuut.
Hotoleanu met een sublieme pass. Vargha bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargha geeft een hoge lob. Kenesei rent richting de bal. Kenesei draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Ojeda met een sublieme pass. Nəzirli bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəzirli passt de bal in één keer door. Beliczky is nu in balbezit. Beliczky draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Liszek is nu in balbezit. Hotoleanu verovert de bal door een tackle van achteren. Hotoleanu geeft een lange en hoge pass. Beliczky bereikt de bal nog maar net als eerste. Beliczky schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Emődi probeert naar een medespeler te passen. Nəzirli geeft een hoge lob. Beliczky rent richting de bal. Beliczky haalt uit met een fantastische trap. Dubecz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Meszesán probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Nəzirli geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Beliczky maakt een snoekduik en kopt de bal. Dubecz probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Emődi speelt de bal door. Nəzirli rent richting de bal. Nəzirli speelt de bal door. Beliczky is nu in balbezit. Beliczky haalt uit met een fantastische trap. Dubecz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nəzirli is nu in balbezit. Nəzirli draait met de bal, schiet en ... Dubecz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ufhcsTC - Hegykő FC 6:1

76e minuut.
Nəzirli geeft een lange en hoge pass. Latinovics rent richting de bal. Beliczky begaat een overtreding. Beliczky krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Hotoleanu geeft een hoge lob. Dubecz probeert naar een medespeler te passen. Emődi geeft een lange en hoge pass. Beliczky rent richting de bal. Beliczky schiet op doel. Dubecz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Colţan passt de bal in één keer door. Vargha rent richting de bal. Ojeda verovert de bal door een tackle van achteren. Ojeda geeft de bal voor. Beliczky krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Hotoleanu met een sublieme pass. Nəzirli is nu in balbezit. Nəzirli passt de bal in één keer door. Beliczky is nu in balbezit. Beliczky haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
ufhcsTC - Hegykő FC 7:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ufhcsTC 23%, Hegykő FC 77%.
ufhcsTC - Hegykő FC 7:1