Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hegykő FC ufhcsTC
Normal Tactiek 451
46% Balbezit 54%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
24.4 gemiddelde waardering 35.5
average Schieten good
weak Passen solid
weak Verdedigen weak


3e minuut.
Klausz bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəzirli onderschept slim de pass. Nəzirli passt de bal met de wreef. Beliczky rent richting de bal. Beliczky schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Latinovics bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojeda onderschept slim de pass. Ojeda geeft een lange en hoge pass. Beliczky is nu in balbezit. Beliczky draait met de bal, schiet en ... Dubecz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Daar is Ojeda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Liszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojeda onderschept slim de pass. Ojeda geeft een lange en hoge pass. Beliczky springt en kopt de bal. Dubecz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Daar is Klárik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nəzirli rent richting de bal. Nəzirli geeft een lange en hoge pass. Beliczky is nu in balbezit. Beliczky draait met de bal, schiet en ... Dubecz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Amado geeft de bal voor. Meszesán rent richting de bal. Beliczky verovert de bal door een tackle van achteren. Ojeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojeda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Liszek kan de bal niet met de borst controleren. Ojeda verovert de bal door een tackle van achteren. Ojeda passt de bal zonder na te denken. Beliczky is nu in balbezit. Beliczky schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hegykő FC - ufhcsTC 0:1

34e minuut.
Amado geeft de bal voor. Klungelig pakt Meszesán de bal. Beliczky bereikt de bal nog maar net als eerste. Beliczky haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hegykő FC - ufhcsTC 0:2

36e minuut.
Ojeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojeda geeft een hoge lob. Beliczky is nu in balbezit. Beliczky schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hegykő FC - ufhcsTC 0:3

38e minuut.
Klausz is nu in balbezit. Ojeda verovert de bal door een tackle van achteren. Ojeda speelt de bal door. Klungelig pakt Beliczky de bal. Beliczky draait met de bal, schiet en ... Dubecz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Hegykő FC - ufhcsTC 0:4

43e minuut.
Emődi passt de bal in één keer door. Nəzirli met een sublieme pass. Ojeda geeft een lange en hoge pass. Beliczky is nu in balbezit. Beliczky draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Beliczky rent richting de bal. Gujdár begaat een overtreding. Beliczky is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ojeda zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Beliczky is nu in balbezit. Beliczky schiet op doel. Liszek probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Hegykő FC - ufhcsTC 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hegykő FC 76%, ufhcsTC 24%.
Hegykő FC - ufhcsTC 0:5

53e minuut.
Meszesán rent richting de bal. Ojeda onderschept slim de pass. Ojeda geeft de bal voor. Beliczky is nu in balbezit. Beliczky haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Nəzirli kopt de bal weg. Klungelig pakt Gujdár de bal. Beliczky rent richting de bal. Beliczky draait met de bal, schiet en ... Dubecz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hegykő FC - ufhcsTC 0:6

55e minuut.
Colţan passt de bal in één keer door. Ojeda heeft problemen om de bal te vangen. Ojeda geeft de bal voor. Beliczky bereikt de bal nog maar net als eerste. Beliczky draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hegykő FC - ufhcsTC 0:7

58e minuut.
Nəzirli met de inworp. Ojeda geeft een lange en hoge pass. Gujdár heeft problemen om de bal te vangen. Beliczky rent richting de bal. Beliczky schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Gujdár geeft een hoge lob. Beliczky probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Colţan met een sublieme pass. Emődi is nu in balbezit. Emődi geeft de bal voor. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Hegykő FC - ufhcsTC 0:8

72e minuut.
Gujdár heeft problemen om de bal te vangen. Beliczky kopt de bal weg. Ojeda rent richting de bal. Beliczky rent richting de bal. Beliczky draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Meszesán geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nəzirli met een snelle inworp. Ojeda is nu in balbezit. Ojeda geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Klausz verovert de bal door een tackle van achteren. Klausz geeft een lange en hoge pass. Colţan kopt de bal weg. Beliczky bereikt de bal nog maar net als eerste. Beliczky draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hegykő FC 72%, ufhcsTC 28%.
Hegykő FC - ufhcsTC 0:8