Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Kifli real matild
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 16.5
weak Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


1e minuut.
Fogl geeft de bal voor. Karácsonyi geeft een hoge lob. Csábi probeert de bal aan de voet te houden. Pálfalvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pálfalvi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Klungelig pakt Báder de bal. Darvas verovert de bal door een tackle van achteren. Darvas speelt de bal door. Pálfalvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pálfalvi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Báder is nu in balbezit. Pálfalvi verovert de bal door een tackle van achteren. Karácsonyi rent richting de bal. Pálfalvi onderschept slim de pass. Pálfalvi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Bognár bereikt de bal nog maar net als eerste. Bognár geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Lelesz de bal. Petry is nu in balbezit. Petry schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Fogl rent richting de bal. Bognár verovert de bal door een tackle van achteren. Bognár met een sublieme pass. Petry rent richting de bal. Petry draait met de bal, schiet en ... Seres probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Deutsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Karácsonyi verovert de bal door een tackle van achteren. Karácsonyi passt de bal zonder na te denken. Bognár rent richting de bal. Bognár geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Kifli - real matild 0:1

44e minuut.
Daar is Csábi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Darvas is nu in balbezit. Darvas met een sublieme pass. Pálfalvi is nu in balbezit. Pálfalvi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FK Kifli - real matild 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Kifli 48%, real matild 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FK Kifli - real matild 1:1

63e minuut.
Takátsy heeft problemen om de bal te vangen. Takátsy probeert naar een medespeler te passen. Pálfalvi rent richting de bal. Pálfalvi haalt uit met een fantastische trap. Cserba werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Sajó speelt de bal door. Darvas bereikt de bal nog maar net als eerste. Báder begaat een overtreding. Báder krijgt een gele kaart. Darvas roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Darvas kan niet meer verder spelen. Tömöri komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Cseri speelt de bal door. Szita rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rákos. Rákos krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Báder met een sublieme pass. Lelesz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Csábi. Csábi krijgt een gele kaart. Lelesz moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Lelesz kan niet meer verder spelen. Kozmács komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Kozmács kopt de bal weg. Filep probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Peresztegi bereikt de bal nog maar net als eerste. Takátsy onderschept slim de pass. Takátsy haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FK Kifli - real matild 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Kifli 40%, real matild 60%.
FK Kifli - real matild 2:1