Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sheriff Tiraspol Hajcsattok FC
, Tactiek hcs_1
43% Balbezit 57%
59% Spel op eigen helft 41%
1 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.6 gemiddelde waardering 27.3
slecht Schieten matig
slecht Passen matig
slecht Verdedigen slecht


19e minuut.
Wennman geeft de bal voor. Inworp. Kasza met een snelle inworp. Lendvai bereikt de bal nog maar net als eerste. Lendvai geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Joób kan de bal niet met de borst controleren. Springsteen verovert de bal door een tackle van achteren. Springsteen met een sublieme pass. Csirik is nu in balbezit. Csirik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Schlaudraff rent richting de bal. Schlaudraff passt de bal in één keer door. Joób bereikt de bal nog maar net als eerste. Springsteen verovert de bal door een tackle van achteren. Springsteen haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Rósa is nu in balbezit. Springsteen is nu in balbezit. Gecse is nu in balbezit. Springsteen verovert de bal door een tackle van achteren. Springsteen haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Doeltrap. Vékey komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sheriff Tiraspol 63%, Hajcsattok FC 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sheriff Tiraspol - Hajcsattok FC 0:0

52e minuut.
Gecse probeert naar een medespeler te passen. Szovják bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Erdős. Erdős krijgt een gele kaart. Szovják raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Szovják kan niet meer verder spelen.

62e minuut.
Schlaudraff bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Schlaudraff zal de hoekschop nemen. Vékey krijgt zijn hoofd ertegen. Gubán werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sheriff Tiraspol - Hajcsattok FC 0:1

77e minuut.
Rósa met een sublieme pass. Mucsányi met een sublieme pass. Vékey is nu in balbezit. Vékey draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sheriff Tiraspol - Hajcsattok FC 0:2

85e minuut.
Mucsányi probeert naar een medespeler te passen. Springsteen bereikt de bal nog maar net als eerste. Springsteen passt de bal met de wreef. Vékey rent richting de bal. Vékey schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sheriff Tiraspol - Hajcsattok FC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sheriff Tiraspol 56%, Hajcsattok FC 44%.
Sheriff Tiraspol - Hajcsattok FC 0:3