Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Szentendre SE ufhcsTC
Normal Tactiek 451
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
2 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.3 gemiddelde waardering 33.7
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen goed
zwak Verdedigen zwak


7e minuut.
Bonvino passt de bal in één keer door. Ojeda is nu in balbezit. Ojeda passt de bal zonder na te denken. Nəzirli rent richting de bal. Nəzirli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Szentendre SE - ufhcsTC 0:1

21e minuut.
Császár is nu in balbezit. Drăguloiu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Császár is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Siket legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Zámbó probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Szentendre SE - ufhcsTC 1:1

21e minuut.
Nəzirli probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ojeda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siket is nu in balbezit. Nəzirli verovert de bal door een tackle van achteren. Nəzirli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Emődi passt de bal in één keer door. Zékány bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəzirli onderschept slim de pass. Nəzirli haalt uit met een fantastische trap. Nemcsik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szentendre SE - ufhcsTC 1:2

35e minuut.
Colţan passt de bal zonder na te denken. Nəzirli rent richting de bal. Nəzirli probeert naar een medespeler te passen. Ojeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojeda schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Szentendre SE - ufhcsTC 1:3

39e minuut.
Kusek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kusek met een sublieme pass. Ojeda probeert naar een medespeler te passen. Nəzirli is nu in balbezit. Nəzirli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Emődi verovert de bal door een tackle van achteren. Emődi geeft een lange en hoge pass. Nəzirli bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəzirli draait met de bal, schiet en ... Nemcsik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Szentendre SE - ufhcsTC 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szentendre SE 53%, ufhcsTC 47%.
Szentendre SE - ufhcsTC 1:4

50e minuut.
Kusek passt de bal zonder na te denken. Colţan rent richting de bal. Colţan passt de bal in één keer door. Nəzirli is nu in balbezit. Nəzirli schiet op doel. Nemcsik bokst de bal weg.

53e minuut.
Ojeda is nu in balbezit. Ojeda geeft de bal voor. Somló heeft problemen om de bal te vangen. Nəzirli rent richting de bal. Nəzirli haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Bornemissza geeft een hoge lob. Császár heeft problemen om de bal te vangen. Császár speelt de bal door. Siket is nu in balbezit. Siket schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Doeltrap. Delflaesse trapt de bal weg van het doel. Ojeda kopt de bal weg. Nəzirli rent richting de bal. Nəzirli draait met de bal, schiet en ... Nemcsik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nəzirli is nu in balbezit. Nəzirli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Szentendre SE - ufhcsTC 1:5

65e minuut.
Kusek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kusek passt de bal zonder na te denken. Ojeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojeda geeft de bal voor. Nəzirli bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ojeda neemt de hoekschop. Nemcsik bokst de bal weg.

76e minuut.
Emődi probeert naar een medespeler te passen. Ojeda geeft een hoge lob. Bilicz heeft problemen om de bal te vangen. Ojeda verovert de bal door een tackle van achteren. Ojeda geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Szentendre SE - ufhcsTC 1:6

78e minuut.
Kusek rent richting de bal. Kusek geeft een hoge lob. Ojeda speelt de bal door. Klungelig pakt Nəzirli de bal. Nəzirli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Bilicz rent richting de bal. Ojeda onderschept slim de pass. Ojeda passt de bal met de wreef. Nəzirli heeft problemen om de bal te vangen. Nəzirli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szentendre SE 59%, ufhcsTC 41%.
Szentendre SE - ufhcsTC 1:6