Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ufhcsTC Hajcsattok FC
451 Tactiek Defend
57% Balbezit 43%
35% Spel op eigen helft 65%
18 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.3 gemiddelde waardering 24.4
weak Schieten weak
good Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Ardolino geeft een hoge lob. Inworp. Erdős met een snelle inworp. Ojeda is nu in balbezit. Ojeda geeft de bal voor. Keczeli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vindisch heeft problemen om de bal te vangen. Nəzirli is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
ufhcsTC - Hajcsattok FC 1:0

20e minuut.
Rósa is nu in balbezit. Rósa geeft de bal voor. Klungelig pakt Pilay de bal. Vékey is nu in balbezit. Vékey draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ufhcsTC - Hajcsattok FC 1:1

24e minuut.
Fenyvesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojeda onderschept slim de pass. Ojeda met een sublieme pass. Nəzirli is nu in balbezit. Nəzirli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Daar is Buday, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ojeda is nu in balbezit. Ojeda passt de bal in één keer door. Nəzirli rent richting de bal. Nəzirli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Hotoleanu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Csirik met een snelle inworp. Fenyvesi rent richting de bal. Fenyvesi geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Ojeda kan de bal niet met de borst controleren. Wennman probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Keczeli de bal. Nəzirli bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəzirli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ufhcsTC - Hajcsattok FC 2:1

45e minuut.
Fenyvesi passt de bal in één keer door. Rósa heeft problemen om de bal te vangen. Nəzirli is nu in balbezit. Nəzirli schiet op doel. Keczeli probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ufhcsTC 43%, Hajcsattok FC 57%.
ufhcsTC - Hajcsattok FC 2:1

48e minuut.
Keczeli trapt de bal weg. Amado is nu in balbezit. Rósa begaat een overtreding. Rósa krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Doeltrap. Arsenault komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Csirik rent richting de bal. Ojeda verovert de bal door een tackle van achteren. Ojeda met een sublieme pass. Nəzirli is nu in balbezit. Nəzirli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Ojeda is nu in balbezit. Ojeda passt de bal in één keer door. Sárosi verovert de bal door een tackle van achteren. Nəzirli bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəzirli haalt uit met een fantastische trap. Keczeli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Wennman bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojeda verovert de bal door een tackle van achteren. Ojeda geeft een lange en hoge pass. Nəzirli bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəzirli haalt uit met een fantastische trap. Keczeli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Rósa is nu in balbezit. Ojeda verovert de bal door een tackle van achteren. Ojeda met een sublieme pass. Nəzirli bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəzirli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Csirik is nu in balbezit. Ojeda onderschept slim de pass. Ojeda speelt de bal door. Nəzirli is nu in balbezit. Nəzirli draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ufhcsTC 27%, Hajcsattok FC 73%.
ufhcsTC - Hajcsattok FC 2:1