Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sheriff Tiraspol Hegykő FC
, Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
56% Spel op eigen helft 44%
3 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 25.1
weak Schieten adequate
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


15e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vargha met de inworp. Joób bereikt de bal nog maar net als eerste. Klárik onderschept slim de pass. Klárik geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Joób speelt de bal door. Klausz bereikt de bal nog maar net als eerste. Császi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lendvai rent richting de bal. Lendvai schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sheriff Tiraspol - Hegykő FC 1:0

19e minuut.
Joób rent richting de bal. Liszek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Joób is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Joób met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Szoboszlai de bal. Meszesán rent richting de bal. Klausz is nu in balbezit. Kasza geeft een lange en hoge pass. Dubecz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Kenesei is nu in balbezit. Kenesei draait met de bal, schiet en ... Lepuga probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rosta zal de hoekschop nemen.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Ferling rent richting de bal. Ferling geeft een hoge lob. Kenesei is nu in balbezit. Kenesei schiet op doel. Gubán maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sheriff Tiraspol - Hegykő FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sheriff Tiraspol 50%, Hegykő FC 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sheriff Tiraspol - Hegykő FC 1:1

50e minuut.
Joób bereikt de bal nog maar net als eerste. Liszek onderschept slim de pass. Liszek geeft een hoge lob. Kenesei bereikt de bal nog maar net als eerste. Kenesei schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Latinovics verovert de bal door een tackle van achteren. Joób tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Latinovics raakt geblesseerd tijdens het duel. Liszek zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. ceratto heeft problemen om de bal te vangen. Kenesei rent richting de bal. Kenesei draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Gubán werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Sheriff Tiraspol - Hegykő FC 1:2

61e minuut.
Császi probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lendvai de bal. Kenesei verovert de bal door een tackle van achteren. Kenesei draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Latinovics geeft een hoge lob. Klárik bereikt de bal nog maar net als eerste. Klárik passt de bal zonder na te denken. Kenesei is nu in balbezit. Kenesei draait met de bal, schiet en ... Gubán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Lendvai is nu in balbezit. Klausz verovert de bal door een tackle van achteren. Klausz passt de bal in één keer door. Daar is Kenesei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kenesei draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sheriff Tiraspol - Hegykő FC 1:3

76e minuut.
Weisz speelt de bal door. Ferling rent richting de bal. Kenesei rent richting de bal. Kenesei draait met de bal, schiet en ... Gubán werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sheriff Tiraspol - Hegykő FC 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sheriff Tiraspol 62%, Hegykő FC 38%.
Sheriff Tiraspol - Hegykő FC 1:4