Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hegykő FC Sheriff Tiraspol
Normal Tactiek ,
59% Balbezit 41%
40% Spel op eigen helft 60%
16 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 7
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25 gemiddelde waardering 17.3
average Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen weak


7e minuut.
Weisz probeert naar een medespeler te passen. Gujdár rent richting de bal. Császi onderschept slim de pass. Lendvai rent richting de bal. Lendvai haalt uit met een fantastische trap. Dubecz bokst de bal weg.

9e minuut.
Klárik onderschept slim de pass. Klárik passt de bal in één keer door. Kenesei bereikt de bal nog maar net als eerste. Kenesei draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Klárik heeft problemen om de bal te vangen. Klárik probeert naar een medespeler te passen. Kenesei bereikt de bal nog maar net als eerste. Kenesei haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ferling de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
ceratto geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rosta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Klárik de bal. Klárik geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Klárik rent richting de bal. Kenesei is nu in balbezit. Joób bereikt de bal nog maar net als eerste. Kenesei verovert de bal door een tackle van achteren. Kenesei schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hegykő FC - Sheriff Tiraspol 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hegykő FC 48%, Sheriff Tiraspol 52%.
Hegykő FC - Sheriff Tiraspol 1:0

57e minuut.
Joób rent richting de bal. Liszek verovert de bal door een tackle van achteren. Liszek met een sublieme pass. Kenesei bereikt de bal nog maar net als eerste. Kenesei draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Liszek speelt de bal door. Klausz kan de bal niet met de borst controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Weisz. Weisz krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Klausz rent richting de bal. Lendvai verovert de bal door een tackle van achteren. Lendvai probeert naar een medespeler te passen. Joób bereikt de bal nog maar net als eerste. Joób haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Weisz speelt de bal door. Liszek heeft problemen om de bal te vangen. Liszek geeft een lange en hoge pass. Kenesei bereikt de bal nog maar net als eerste. Kenesei draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hegykő FC - Sheriff Tiraspol 2:0

74e minuut.
Szovják passt de bal in één keer door. Császi is nu in balbezit. Klausz bereikt de bal nog maar net als eerste. Császi rent richting de bal. Császi draait met de bal, schiet en ... Dubecz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Lepuga verovert de bal door een tackle van achteren. Lepuga geeft een lange en hoge pass. Kasza kopt de bal weg. Klárik rent richting de bal. Klárik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Klungelig pakt Joób de bal. Klárik is nu in balbezit. Klárik passt de bal met de wreef. Kenesei is nu in balbezit. Kenesei haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hegykő FC - Sheriff Tiraspol 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hegykő FC 31%, Sheriff Tiraspol 69%.
Hegykő FC - Sheriff Tiraspol 3:0