Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
37gumball Szentendre SE
352 Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
20% Spel op eigen helft 80%
27 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.1 gemiddelde waardering 17.1
solide Schieten waardeloos
goed Passen waardeloos
goed Verdedigen slecht


2e minuut.
Na een snelle pass probeert Goreffi de bal onder controle te krijgen. Fossé geeft een hoge lob. Dürmeier is nu in balbezit. Dürmeier haalt uit met een fantastische trap. Nemcsik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
37gumball - Szentendre SE 1:0

6e minuut.
Daar is Bornemissza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lousada rent richting de bal. Lousada met een sublieme pass. Karaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaszewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Daar is Fossé, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fossé geeft een lange en hoge pass. Somló heeft problemen om de bal te vangen. Dürmeier bereikt de bal nog maar net als eerste. Dürmeier schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Daar is Szánthó, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szánthó probeert naar een medespeler te passen. Fossé speelt de bal door. Dürmeier bereikt de bal nog maar net als eerste. Dürmeier draait met de bal, schiet en ... Nemcsik bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Bruzdewicz speelt de bal door. Lousada bereikt de bal nog maar net als eerste. Lousada geeft een hoge lob. Sági heeft problemen om de bal te vangen. Dürmeier bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemcsik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dürmeier rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Karaszewski heeft problemen om de bal te vangen. Sági rent richting de bal. Sági geeft de bal voor. Sike kopt de bal weg. Goreffi geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Bukowiec controleert de bal met de borst. Bukowiec met een sublieme pass. Lousada is nu in balbezit. Lousada geeft een lange en hoge pass. Fossé geeft een hoge lob. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dürmeier is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
37gumball - Szentendre SE 2:0

31e minuut.
Bilicz rent richting de bal. Goreffi onderschept slim de pass. Goreffi probeert naar een medespeler te passen. Dürmeier is nu in balbezit. Dürmeier draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Fossé probeert de bal aan de voet te houden. Fossé passt de bal in één keer door. Lousada rent richting de bal. Lousada geeft de bal voor. Karaszewski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Sági trapt de bal weg van het doel. Goreffi kopt de bal weg. Dürmeier rent richting de bal. Dürmeier schiet op doel. Nemcsik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
37gumball - Szentendre SE 3:0

38e minuut.
Karaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sági is nu in balbezit. Karaszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Goreffi is nu in balbezit. Goreffi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Fossé kopt de bal weg. Goreffi speelt de bal door. Dürmeier rent richting de bal. Dürmeier haalt uit met een fantastische trap. Karaszewski probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
37gumball - Szentendre SE 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 37gumball 32%, Szentendre SE 68%.
37gumball - Szentendre SE 4:0

49e minuut.
Somló heeft problemen om de bal te vangen. Battista is nu in balbezit. Battista geeft een lange en hoge pass. Karaszewski is nu in balbezit. Karaszewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
37gumball - Szentendre SE 5:0

55e minuut.
Bruzdewicz is nu in balbezit. Bruzdewicz passt de bal in één keer door. Dürmeier rent richting de bal. Dürmeier haalt uit met een fantastische trap. Nemcsik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
37gumball - Szentendre SE 6:0

60e minuut.
Nemcsik met een harde bal richting middenveld. Fossé kopt de bal weg. Daar is Dürmeier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Goreffi is nu in balbezit. Goreffi geeft een hoge lob. Nemcsik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Karaszewski rent richting de bal. Karaszewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
37gumball - Szentendre SE 7:0

62e minuut.
Fődi bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Fossé met de inworp. Battista geeft de bal voor. Karaszewski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Goreffi rent richting de bal. Goreffi geeft een hoge lob. Dürmeier is nu in balbezit. Dürmeier draait met de bal, schiet en ... Nemcsik probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Bornemissza is nu in balbezit. Lousada probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Dürmeier de bal. Dürmeier draait met de bal, schiet en ... Nemcsik werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
37gumball - Szentendre SE 8:0

79e minuut.
Nemcsik speelt de bal door. Goreffi kopt de bal weg. Klungelig pakt Zékány de bal. Dürmeier is nu in balbezit. Dürmeier haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Sági is nu in balbezit. Sági geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lousada met een snelle inworp. Fossé geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dürmeier heeft problemen om de bal te vangen. Dürmeier draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
37gumball - Szentendre SE 9:0

88e minuut.
Somló bereikt de bal nog maar net als eerste. Somló geeft een lange en hoge pass. Bruzdewicz probeert naar een medespeler te passen. Karaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaszewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 37gumball 8%, Szentendre SE 92%.
37gumball - Szentendre SE 9:0