Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hajcsattok FC 37gumball
Normal Tactiek 352
41% Balbezit 59%
71% Spel op eigen helft 29%
3 Doelpogingen 29
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.5 gemiddelde waardering 44.6
slecht Schieten solide
waardeloos Passen goed
slecht Verdedigen redelijk


6e minuut.
Inworp. Lousada met de inworp. Karaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaszewski geeft een lange en hoge pass. Sárosi controleert de bal met de borst. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dürmeier bereikt de bal nog maar net als eerste. Dürmeier haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajcsattok FC - 37gumball 0:1

10e minuut.
Klungelig pakt Rósa de bal. Goreffi bereikt de bal nog maar net als eerste. Goreffi probeert naar een medespeler te passen. Lousada bereikt de bal nog maar net als eerste. Lousada geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Battista met een sublieme pass. Klungelig pakt Dürmeier de bal. Goreffi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dürmeier rent richting de bal. Dürmeier draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Docu passt de bal met de wreef. Csirik bereikt de bal nog maar net als eerste. Csirik passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Karaszewski de bal. Karaszewski schiet op doel. Keczeli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Buday rent richting de bal. Dürmeier verovert de bal door een tackle van achteren. Csirik is nu in balbezit. Dürmeier verovert de bal door een tackle van achteren. Dürmeier draait met de bal, schiet en ... Keczeli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Battista verovert de bal door een tackle van achteren. Battista geeft een hoge lob. Solti rent richting de bal. Karaszewski onderschept slim de pass. Karaszewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Rósa de bal. Dürmeier is nu in balbezit. Dürmeier haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajcsattok FC - 37gumball 0:2

24e minuut.
Karaszewski passt de bal in één keer door. Goreffi rent richting de bal. Goreffi passt de bal met de wreef. Dürmeier is nu in balbezit. Dürmeier draait met de bal, schiet en ... Keczeli bokst de bal weg. Karaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaszewski haalt uit met een fantastische trap. Keczeli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajcsattok FC - 37gumball 0:3

28e minuut.
Rósa kopt de bal weg. Klungelig pakt Fenyvesi de bal. Fenyvesi passt de bal met de wreef. Vékey rent richting de bal. Vékey haalt uit met een fantastische trap. Boladão kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Lousada bereikt de bal nog maar net als eerste. Lousada probeert naar een medespeler te passen. Csirik is nu in balbezit. Goreffi onderschept slim de pass. Goreffi geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Lousada bereikt de bal nog maar net als eerste. Lousada passt de bal in één keer door. Dürmeier rent richting de bal. Dürmeier draait met de bal, schiet en ... Bukta probeert de bal aan de voet te houden. Keczeli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Bruzdewicz passt de bal in één keer door. Goreffi rent richting de bal. Goreffi passt de bal zonder na te denken. Dürmeier bereikt de bal nog maar net als eerste. Dürmeier geeft een lange en hoge pass. Keczeli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bukta rent richting de bal. Karaszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Karaszewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajcsattok FC - 37gumball 0:4

39e minuut.
Csirik rent richting de bal. Dürmeier verovert de bal door een tackle van achteren. Goreffi met een sublieme pass. Karaszewski rent richting de bal. Karaszewski haalt uit met een fantastische trap. Keczeli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Fossé passt de bal zonder na te denken. Battista rent richting de bal. Battista geeft de bal voor. Karaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaszewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hajcsattok FC 79%, 37gumball 21%.
Hajcsattok FC - 37gumball 0:4

50e minuut.
Klungelig pakt Goreffi de bal. Goreffi passt de bal zonder na te denken. Dürmeier rent richting de bal. Dürmeier haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajcsattok FC - 37gumball 0:5

53e minuut.
Vékey bereikt de bal nog maar net als eerste. Fossé verovert de bal door een tackle van achteren. Fossé geeft een lange en hoge pass. Dürmeier rent richting de bal. Dürmeier draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hajcsattok FC - 37gumball 0:6

60e minuut.
Lousada met een sublieme pass. Karaszewski heeft problemen om de bal te vangen. Goreffi bereikt de bal nog maar net als eerste. Goreffi haalt uit met een fantastische trap. Keczeli maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

64e minuut.
Bruzdewicz passt de bal met de wreef. Karaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaszewski passt de bal met de wreef. Dürmeier is nu in balbezit. Dürmeier haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Goreffi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Csirik. Goreffi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bruzdewicz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Karaszewski rent richting de bal. Karaszewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajcsattok FC - 37gumball 0:7

68e minuut.
Fenyvesi met een sublieme pass. Daar is Vékey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Csirik probeert naar een medespeler te passen. Karaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaszewski draait met de bal, schiet en ... Keczeli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajcsattok FC - 37gumball 0:8

70e minuut.
Bukta geeft een lange en hoge pass. Mucsányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bukowiec tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bukowiec krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Fossé is nu in balbezit. Fossé probeert naar een medespeler te passen. Battista heeft problemen om de bal te vangen. Battista geeft een hoge lob. Karaszewski kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dürmeier rent richting de bal. Dürmeier schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajcsattok FC - 37gumball 0:9

88e minuut.
Battista is nu in balbezit. Battista geeft een hoge lob. Karaszewski maakt een snoekduik en kopt de bal. Dürmeier rent richting de bal. Dürmeier haalt uit met een fantastische trap. Keczeli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hajcsattok FC 64%, 37gumball 36%.
Hajcsattok FC - 37gumball 0:9