Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
real matild ufhcsTC
Normal Tactiek 451
48% Balbezit 52%
66% Spel op eigen helft 34%
4 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 31.9
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen good
poor Verdedigen weak


10e minuut.
Ojeda is nu in balbezit. Ojeda met een sublieme pass. Nəzirli is nu in balbezit. Nəzirli draait met de bal, schiet en ... Peresztegi probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Klungelig pakt Emődi de bal. Ojeda geeft een hoge lob. Nəzirli is nu in balbezit. Nəzirli schiet op doel. Cserba maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
real matild - ufhcsTC 0:1

12e minuut.
Colţan met een sublieme pass. Nəzirli rent richting de bal. Ojeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojeda draait met de bal, schiet en ... Szöllősi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Ojeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojeda probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Nəzirli de bal. Nəzirli haalt uit met een fantastische trap. Cserba probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
real matild - ufhcsTC 0:2

24e minuut.
Csábi rent richting de bal. Ojeda verovert de bal door een tackle van achteren. Ojeda probeert naar een medespeler te passen. Nəzirli rent richting de bal. Nəzirli haalt uit met een fantastische trap. Cserba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Na een snelle pass probeert Báder de bal onder controle te krijgen. Cseri bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Emődi zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Emődi naar de kleedkamers voor een vroege douche.

28e minuut.
Karácsonyi onderschept slim de pass. Ojeda verovert de bal door een tackle van achteren. Ojeda geeft een hoge lob. Nəzirli rent richting de bal. Nəzirli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
real matild - ufhcsTC 0:3

38e minuut.
Filep bereikt de bal nog maar net als eerste. Filep passt de bal zonder na te denken. Colţan speelt de bal door. Nəzirli bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəzirli haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Na een snelle pass probeert Ojeda de bal onder controle te krijgen. Colţan bereikt de bal nog maar net als eerste. Colţan passt de bal zonder na te denken. Nəzirli is nu in balbezit. Nəzirli draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
real matild - ufhcsTC 0:4

42e minuut.
Csábi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojeda is nu in balbezit. Ojeda passt de bal in één keer door. Nəzirli rent richting de bal. Nəzirli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real matild 67%, ufhcsTC 33%.
real matild - ufhcsTC 0:4

56e minuut.
Nəzirli rent richting de bal. Ojeda is nu in balbezit. Ojeda probeert naar een medespeler te passen. Nəzirli bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəzirli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
real matild - ufhcsTC 0:5

62e minuut.
Szöllősi is nu in balbezit. Szöllősi geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ojeda met een snelle inworp. Amado geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Amado geeft de bal voor. Klungelig pakt Karácsonyi de bal. Cseri rent richting de bal. Cseri haalt uit met een fantastische trap. Petry maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bonvino met een sublieme pass. Ojeda kopt de bal weg. Klungelig pakt Nəzirli de bal. Nəzirli haalt uit met een fantastische trap. Cserba bokst de bal weg. Ojeda is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
real matild - ufhcsTC 0:6

77e minuut.
Hotoleanu geeft een hoge lob. Karácsonyi kopt de bal weg. Ojeda speelt de bal door. Nəzirli is nu in balbezit. Nəzirli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Doeltrap. Cserba trapt de bal weg van het doel. Filep kopt de bal weg. Ojeda rent richting de bal. Ojeda geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Ojeda geeft een hoge lob. Klungelig pakt Csábi de bal. Peresztegi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəzirli verovert de bal door een tackle van achteren. Nəzirli haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real matild 66%, ufhcsTC 34%.
real matild - ufhcsTC 0:6